Leaka o faʻamatalaga faʻamaonia mea ua uma ona matou iloa. Ua sau se Toyota GT86 fou

Anonim

E pei ona matou faʻasalalau i ni nai masina talu ai, o le ai ai se augatupulaga lona lua Toyota GT86 lea, e foliga mai, e mafai ona taʻua o le GR86, e tusa ai ma le igoa o isi faʻataʻitaʻiga i lalo o le Gazoo Racing imprint.

Toe foʻi, atiina ae faʻatasi ma Subaru - lea o le a vaʻaia foi le "uso" BRZ maua se augatupulaga fou -, o le tupulaga fou GT86 e tatau ona vaʻaia le malamalama o le aso i le amataga o le 2021 , a itiiti mai na tuʻuina atu se faʻamatalaga faʻamatalaga na aliaʻe ile Instagram.

I se fa'asalalauga tala a Allcarnews, e mafai ona tatou va'aia se fa'asolo o se fa'aaliga Toyota lea e fa'aalia ai le fa'ailoga mo le Iunaite Setete o Amerika i le lumana'i.

Toyota GT86

O iina, i se faasologa o taimi e tumu i faʻataʻitaʻiga ma le mea na i ai foi se crossover fou o le a faʻaalia i lenei tautoulu (o le B-SUV e tatau ona tatou vaʻaia i Sineva?) Ma se CUV fou, na oʻo mai le faʻamaoniga o le faʻalauiloaina o se fou. GT86 i le taumafanafana o le 2021 - o le a fetaui ma le faʻalauiloaina i Europa, ma sili atu, i Potukale?

Ver esta publicação no Instagram

Uma publicação partilhada por A L L C A R N E W S (@allcarnews) a

O le a le mea ua uma ona iloa e uiga i le Toyota GT86 fou?

E tusa ai ma le faʻasalalauga i luga ole itulau Instagram Allcarnews, o le Toyota GT86 fou ma Subaru BRZ e tatau ona faʻaogaina se faʻavae fou, ae o le tala autu o le a maua i lalo o le pulou.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O loʻo avea pea ma tala, faʻatasi ai ma le faʻasalalauga lava e tasi o loʻo faʻaalia ai o le a "tuu atu" le tupulaga fou o taʻavale taʻavale Toyota ma Subaru i faʻamanuiaga o afi turbo, o lona uiga o le Toyota GT86 o le a maua le malosi (manaʻomia), alu aʻe mai luga. le 200 hp o loʻo i ai nei i se tau e tusa ma le 255 hp, ae o taimi uma e lafo i uili pito i tua - e foliga mai ia i matou e "matua tele i luga" o le Supra-silinder fou ...

E le o mautinoa foi po o le a le afi lenei - o mea uma e faasino i le faaauau pea ona avea ma se tasi o tama fusu a Subaru - faapea foi ma le tulaga - o le a avea ma se suiga o le mea o loʻo i ai nei poʻo se mea fou?

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili