O mea uma ua suia i le Kia Ceed ma Kia Fa'aauau

Anonim

I le tolu tausaga talu ona faʻalauiloa le lona tolu o augatupulaga Ceed, Kia naʻo le faʻafouina o tino e tolu o lona faʻapipiʻi: o le taʻavale a le aiga (SW), le hatchback ma le mea e taʻua o le fana fana ProCeed.

Le fa'afouina o le Ceed range o le a maua i lo tatou atunu'u mai le tautoulu ma o le a fa'aalia ai le tele o foliga fou, e le gata i le mata'upu fa'alelei ma i le tekinolosi "matāgaluega".

O suiga e amata vave lava i fafo, faatasi ai ma le Ceed fou o loʻo faʻaalia ai lamepa LED atoa ma moli fou o le "arrowhead" i le ao, o se tapuni fou e sili atu le agalelei ma le faʻaogaina o le ea, faʻamalama ma manino lanu uliuli, le logo fou Kia, na faʻalauiloaina muamua. i lenei tausaga.

Kia Ceed Toe fa'aleleia 14

I le tulaga o le plug-in hybrid versions, o le "tiger isu" pito i luma ua ufiufi ma faʻamaeʻaina i le uliuli. O fa'aliliuga GT o lo'o fa'aauau pea ona maitauina mo fa'ailoga mumu i luga o fa'amalama ma sakete pito.

I le talaaga, o uili fou ua mamanuina, e faʻaopoopo i ai lanu fou e fa.

Kia Ceed Toe fa'aleleia 8

Ae o suiga tetele na tupu i tua, aemaise lava i le GT ma GT Line versions o le Ceed hatchback, lea o loʻo faʻaalia ai moli siʻusiʻu LED - faʻatasi ai ma le faʻasologa o galuega mo "faʻailoga liliu" - lea e maua ai se ata manino.

O le agai atu i totonu o le fale, o le mea e vave ona pu'eina o tatou mafaufau o le 12.3" fou meafaifaaili meafaifaaili, lea e tu'ufa'atasia ma le 10.25" multimedia centre (tactile). Android Auto ma Apple CarPlay faiga ua maua nei uaealesi.

Kia Ceed Toe fa'aleleia 9

E ui lava i lenei "fa'atekonolosi", o le fa'atonutonuina o le tau o lo'o fa'aauau pea ona fa'agaoioia e ala i fa'atonuga fa'aletino.

Na maua fo'i e le va'aiga fa'afouga fa'afouga e tusa ai ma mea e fa'aoga ai le aveta'avale, e pei o se fa'ailoga mata'ipo fou ma se fesoasoani e nofo ai i le laina, lea o lo'o fa'aopoopo i ai se mea pu'eata i tua ma se mea e iloa ai le fe'avea'i i tua ma le fa'aogaina otometi.

Kia Ceed Toe fa'aleleia 3

Kia Ceed SW

Ae mo afi, o le Ceed laina o loʻo tausia le tele o afi ua uma ona tatou iloa, e ui o nei mea o loʻo faʻapipiʻiina nei e le semi-hybrid system (mild-hybrid).

I totonu oi latou o loʻo i ai a matou penisini le 120 hp 1.0 T-GDI ma le 204 hp 1.6 T-GDI o le GT version. I le tiso, o le lauiloa 1.6 CRDi ma le 136 hp o le a faʻaauau pea ona avea ma se vaega o le laina, faʻapea foʻi ma le fou plug-in hybrid, ma le 1.6 GDI ma le 141 hp. O le mea mulimuli o loʻo i ai le maa o le 8.9 kWh, lea e "tuuina atu" le tutoʻatasi o le 57 kilomita i le faʻaogaina o le eletise.

O le mea fou o le ai ai i le vaetamaina o le 160 hp 1.5 T-GDI fou, penisini, na faia e le "tausoga" Hyundai i30 i le taimi o lona toefaafouga.

Faitau atili