Amata malulu. E foliga mai o le Chevrolet Corvette C1 ae o se taavale Saina.

Anonim

Ina ua maeʻa le Mitsuoka Rock Star (se Mazda MX-5 ua liua i se Chevrolet Corvette C2), faʻauta, o le taʻaloga taʻaloga a Amerika ua toe faia i se isi faʻataʻitaʻiga (pe toetoe lava), o le taimi lenei o le uluai augatupulaga C1 ma sau mai Saina.

Faʻaigoa SS Dolphin, o lenei "clone" e faʻavae i luga o se faʻataʻitaʻiga BYD (le Qin Pro Sedan) lea, e foliga mai, o le a nafa ma lona gaosiga, e ui lava i le faʻataʻitaʻiga a le Songsan Motors - manatua lona "Areto o Saina"?

Mai le (tele) chrome, i foliga o le tino, e ui atu i le manava o loʻo fausia i totonu o le bumper, o le mea moni e le mafai ona faʻafitia mea tutusa ma le uluai, e tusa lava pe o le faʻatusatusaga ... e le o le mea moni.

SS Dolphin

I lalo o le pulou e le o se V8, ae o le 1.5 l turbo e sau ma se afi eletise - o lenei "Corvette" o se plug-in hybrid. O nei mea e ofoina atu le 319 hp ma le 535 Nm lea e auina atu i uili pito i luma e ala i le ono-saosaoa lua-clutch gearbox.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ole tau ole ole SS Dolphin? E sili atu i le 75 afe euros.

SS Dolphin

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili