A'oa'oga sese. Ole Chevrolet Corvette C8 muamua na gaosia ole a fa'aola

Anonim

Faʻapea foʻi ma faʻataʻitaʻiga muamua o le Toyota GR Supra ma Ford Mustang Shelby GT500, faʻapea foʻi ma le muamua. Chevrolet Corvette C8 na fa'atautu'i e Barrett-Jackson.

I le aotelega, o le kopi muamua o le Chevrolet Corvette C8 na faatauina atu mo le tolu miliona tala (e tusa ma le 2.72 miliona Euro). E pei ona masani ai i nei fa'atautu'i o ulua'i iunite a Barret-Jackson, o tupe maua mai le fa'atauga o le Corvette C8 na foa'i atu i se fesoasoani.

Ae afai o mea uma e uiga i le faʻatau atu o le Corvette C8 muamua e foliga mai "masani", e le mafai ona fai mai e uiga i faʻamatalaga na faia e Rick Hendrick, Pule Sili o le Hendrick Automotive Group na faʻatauina lenei faʻataʻitaʻiga faʻasolopito - o le uluai gaosiga o Corvette ma se afi i tua i le tulaga tutotonu.

Chevrolet Corvette C8

I se faatalanoaga na tuuina atu i le Detroit Free Press, na fai mai Hendrick na te le o faamoemoe e ave le taavale. Nai lo lena, o le a ia faʻaalia i le Hendrick's Heritage Center, o se avanoa o loʻo i le ofisa autu o lana kamupani ma o loʻo iai Hendrick sili atu i le 120 isi Corvettes, o nisi o latou faʻataʻitaʻiga muamua lava.

Chevrolet Corvette C8

O le Corvette C8 sa i ai i le fa'atautu'i ose vaega muamua o le gaosiga.

2020 ua uma ona fa'atau atu le gaosiga

E ui lava e leʻi amata ona gaosia muamua iunite o le Chevrolet Corvette C8 (seʻi tuʻuina atu i latou e ona) - o le amataga o le gaosiga na tolopoina ona o se faʻasalaga faʻatasi i le tele o fale GM i le US na faia ia Oketopa talu ai. tausaga - na faʻasalalau e le North American brand o le 2020 gaosiga o le Corvette C8 ua faʻatau atu.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le a le uiga o lenei mea? Faigofie, o lona uiga o le 40,000 Corvette C8s o loʻo fuafua e gaosia e Chevrolet ua uma ona faʻatau atu ae leʻi oʻo lava ina taʻavale mai le laina gaosiga. E le leaga, pe a uma mea uma tatou te talanoa e uiga i le maualuga-faatinoga bi-seater.

Faitau atili