I lalo ifo o lenei Veloster o lo'o lafi ai le lumana'i o ta'aloga a le Hyundai

Anonim

Aua ne'i fa'asesēina i mea e tutusa ma Veloster N ETCR. Fa'aalia i Los Angeles, le Hyundai RM19 Ta'aloga Ta'aloga Midship Ta'avale (o lona igoa atoa lea) e leai se mea e sili atu nai lo se faʻataʻitaʻiga faʻamoemoe e faʻamoemoe i lana taʻaloga i le lumanaʻi "mid-engine", o lona uiga, ma se afi i se tulaga tutotonu i tua.

O le faʻaogaina o le RM19 matou te maua ai le afi tutusa e faʻaaogaina e le i30 ma Veloster o loʻo taʻavale i luga o le TCR (a 2.0 l turbo faʻatasi ai ma tui tuusaʻo). e ofoina atu sina mana sili atu i le prototype na ave i Los Angeles.

O lea, nai lo le masani 350 hp o le mana, o le 2.0 l o loʻo faʻaalia i le Hyundai RM19. aitalafu e tusa ma le 390 hp lea e tu'uina atu i uili pito i tua e ala i se fa'asologa ono-saosaoa gearbox. O nei fuainumera e mafai ai ona e ausia se saoasaoa maualuga e sili atu i le 250 km / h ma oʻo atu i le 100 km / h i lalo ifo o le 4s.

Hyundai RM19
Atonu e foliga mai o se Veloster, ae i lalo ifo o "ofu" o loʻo i ai faʻavae o mea e mafai ona avea ma taʻaloga "lotoifale" a Hyundai.

O le fa'aeletise ose manatu fo'i

E ui lava o le RM19 o loʻo faʻaalia i Los Angeles ma se afi afi i totonu, e le mafai e Hyundai ona faʻaogaina le faʻaogaina o lana taʻavale taʻavale afi, o lenei manatu e faʻamalosia pe a tatou manatua o le Korean brand na ulufale atu i se faiga faapaaga ma le Rimac.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le auala, e uiga i lenei faiga faapaaga, ua faʻamaonia e Hyundai e faʻamoemoe e atiaʻe faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga ma le maualuga o le eletise ma le suauu suauu.

Hyundai RM19
E ui lava o le RM19 o loʻo faʻaaogaina se afi afi, e le tuʻua e Hyundai le avanoa e faʻaogaina ai lana taʻaloga "ogatotonu o le afi".

Sui o se gafa umi

Faʻamatalaina e Hyundai o se "faʻavae atinaʻe mo oloa a le N Performance i le lumanaʻi, e aofia ai se taʻavale halo", o le Hyundai RM19 o le sui aupito lata mai lea o se gafa umi o faʻataʻitaʻiga ua fuafua e faʻataʻitaʻi i le "ogatotonu-engine" faatulagaga.

O le RM19 o loʻo faʻaalia ai le faʻamoemoega o le N Performance i le lumanaʻi.

Thomas Schemera, Pule Pule Sili ma Fa'atonu Vaega o Oloa, Hyundai Motor Group

O le poloketi a le Hyundai "mid-engine" o loʻo faʻavaeina talu mai le 2012, o le tausaga lea na amata ai ona faʻataʻitaʻiina e le Korea i Saute ni fofo faʻainisinia mo lenei faʻatulagaga.

E oʻo mai i le taimi nei, o lenei suʻesuʻega ma faʻataʻitaʻiga ua tulaʻi mai ai le tolu isi faʻataʻitaʻiga faʻaopoopo i le Hyundai RM19. O mea ia: le RM14 (2014), le RM15 (2015) ma le RM16 (2016).

Hyundai RM14, RM15 ma RM16
O faʻataʻitaʻiga e tolu o le poloketi RM: le RM14, RM15 ma le RM16.

Ua fa'amaonia le taunu'u mai o le gaosiga, ae le'o fa'ailoa aloaia

E ui lava, i se tulaga aloaia, e le faʻamaonia e Hyundai (pe faʻafitia) le taunuʻu mai o se taʻavale taʻavale "ogatotonu-engine", i faʻamatalaga i le Taʻavale ma le Avetaʻavale, o se sui o le faʻailoga na fai mai: "E le faia e Albert Biermann nei mea mo na o le fiafia. o ia", ma tuʻu ai i luga o le ea o taʻaloga o le a avea ma mea moni.

Ae ui i lea, o le sui lava lea e tasi o le South Korean brand na faʻailoa mai o loʻo i ai pea ni nai tausaga seʻia oʻo mai le taʻaloga "mid-engine" mai Hyundai i luga o tulaga.

Faitau atili