Fa'aopoopo sitaili ma... tuto'atasi mo le Audi e-tron Sportback fou

Anonim

O LE Audi e-tron Sportback o le ituaiga ta'aloga sili ona laina o le e-tron ua matou va'aia - o se SUV coupé, e tusa ai ma le fa'ailoga - ae le pei o isi Sportbacks, o le e-tron Sportback e fa'aalia ai le tele o eseesega nai lo mea e feso'ota'i ma lona mamanu.

O nei mea e a'afia ai lona fa'aogaina o le eletise, aemaise lava i le tuto'atasi. O le e-tron Sportback fa'asalalau le 446 kilomita o le tuto'atasi e faasaga i le 417 kilomita o le e-tron masani (WLTP).

O le mea e malie ai, o se tasi o mafuaʻaga mo le tutoʻatasi maualuga e mafua tonu ona o lona mamanu. O le talaaga fou, faʻatasi ai ma le taualuga faʻaofuofu ma 13 mm itiiti ifo le maualuga, faʻamaonia le maualalo o le faʻaogaina o le aerodynamic toso. O le Cx e pa'ū mai le 0.27 i luga o le e-tron i le 0.25 i luga o le e-tron Sportback, lea e mafai ai e ia lava ona maua le 10 kilomita o le tutoʻatasi.

Audi e-tron Sportback 2020

E le gata ai iina le eseesega. O le Audi e-tron Sportback e maua se fa'aoga maualuga o le mana maa - mai le 88% i le 91% -, fa'amautinoa e o'o atu i le 10 km sili atu.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O pamu vai e lua o loʻo avea ma vaega o le faʻaogaina o le vevela o le maa na suia i le tasi, lea e lapoʻa, faʻaititia le tau ma le mamafa, ma saofagā i le 2 kilomita faaopoopo o le tutoʻatasi.

Audi e-tron Sportback 2020

E mafai fo'i e le e-tron Sportback ona fa'a'ese'ese le au pito i luma, e o'o atu i le 10 kilomita. Audi foi optimized le faiga braking, tuʻuina o puna malosi, o loʻo galue i luga o pads, faʻamalo ese le feteʻenaʻiga pe a le manaʻomia, faʻatagaina mo le 3 km e maua.

Tele eseesega ma tala fou

O le mamanu fou na aumaia ai foi ni fetuunaiga i tulaga o avanoa avanoa, faatasi ai ma le maualuga mo tagata o loʻo nofo i tua e faʻaititia i le 2 cm.

Audi e-tron Sportback 2020

Na fa'aitiitia fo'i le malosi o le vaega o ato i le 555 l (o le e-tron e 600 l), o se fuainumera e ui lava ina agalelei tele. E pei o le e-tron, o le Audi e-tron Sportback fou o loʻo faʻatumauina avanoa e teu ai i luma ma le 60 l o le gafatia.

O le isi o tala fou a le Audi e-tron Sportback e faatatau i lona moli, faʻalauiloaina le numera Matrix LED system, o se lalolagi muamua, lea e mafai ai, pe a faʻatusatusa i le Matrix LED o loʻo i ai nei, ia sili atu ona saʻo i le fausiaina o nofoaga ata ina ia mafai ai e isi. e le o saisaia avetaavale.

Audi e-tron Sportback 2020

I le lumanaʻi (i le ogatotonu o le 2020), o le faʻaogaina o moli fou o le a mafai ona faʻatupuina le "faʻafeiloaʻi" poʻo le "tofa" faʻafiafiaga e mafai ona faʻaalia i luga o le fola poʻo luga o le puipui.

A leai, e tutusa uma lava

I isi tulaga faʻapitoa, o le Audi e-tron Sportback faʻataʻitaʻiina le e-tron ua leva ona iloa. O le maa o loʻo tausia le 95 kWh o le gafatia, o le malosi o le paga o afi eletise e 360 hp i le D mode, ae faʻatasi ai ma tumutumu o le 408 hp i le S poʻo le Boost mode, mo le valu sekone; ma le faatinoga e tutusa ma le e-tron 55 quattro — 5.7s mai le 0 i le 100 km/h.

Audi e-tron Sportback 2020

I le faaopoopo atu i le 55 quattro version o loʻo faʻamatalaina, o loʻo maua foi i le sili atu taugofie 50 quattro version, lea e faʻaitiitia ai le mana i le 313 hp ma le tutoʻatasi i le 347 km.

O ma'a e mafai ona fa'atumuina i le malosi maualuga o le 150 kW i le e-tron Sportback 55 quattro, ma le 120 kW i le 50 quattro. Faatasi ai ma le fesuiaiga o le taimi nei, o le maualuga o le malosi o le tau o le 11 kW, lea e mafai ona 22 kW faʻatasi ai ma se faʻatonuga, avanoa i le taumafanafana 2020.

O afea e taunuu ai?

O le Audi e-tron Sportback fou e le o iai se tau poʻo se aso faʻalauiloa mo Potukale i le taimi nei, ae i Siamani o loʻo tatala i tua o lenei masina, ma tau e amata ile 71,350 euros, ma faʻatulagaina tiliva mo le tautotogo o le tausaga a sau.

Faitau atili