E le mafai e Aston Martin ona tetee atu i le SUV "fiva" ma faʻaalia le DBX fou

Anonim

Bentley e tasi, Rolls-Royce e tasi, ma e oo lava i Lamborghini na teteʻeina le faaosoosoga - o lea ua oʻo i le Aston Martin. O LE Aston Martin DBX o le ituaiga SUV muamua lava, ma e leai se mea faapena ua vaaia i le taimi nei i lona 106 tausaga o lona ola.

I le faaopoopo atu i le avea ma ana SUV muamua, o le DBX o le Aston Martin muamua foi na maua ... se gafatia mo tagata e toalima.

E le gata ai iina Premiere; o le 4th model e fanau mai i lalo o le fuafuaga "Second Century" o le muamua foi lea e gaosia i le fale fou, o le lona lua, e Aston Martin, o loʻo i St. Athan, Uelese.

Ole mamafa ile DBX e sili. O lona manuia e faʻalagolago tele i le lumanaʻi gafataulimaina o Aston Martin, o lona uiga o le faʻamoemoe o le ai ai le aafiaga tutusa i luga o faʻamatalaga a le ituaiga e pei ona tatou vaʻaia, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Urus i Lamborghini.

O le a le mea na faia i le Aston Martin DBX?

E pei o ana taavale taʻavale, e faʻaaogaina e le DBX se faʻavae alumini, ma e ui lava i le faʻaogaina o auala tutusa (faʻapipiʻi), o lenei mea e matua fou lava. Ua taʻu mai e Aston Martin ia i tatou e tuʻufaʻatasia le maualuga ma le mama.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae ui i lea, e oʻo lava i le tele o le faʻaaogaina o le alumini, o le mamafa mulimuli o le DBX e 2245 kilokalama, faʻatasi ma isi SUVs tutusa voluma ma masini.

Aston Martin DBX 2020

E folafola mai se fale vateatea - e pei ona matou fai atu, o le ituaiga muamua e lima nofoa nofoa - faʻapea foʻi ma se ogalaau limafoai, e tusa ma le 632 l. O se Aston Martin e masani ai? E foliga mai. E oo lava i le nofoa pito i tua e gaugau i lalo i vaega e tolu (40:20:40), o se mea e te le mafaufau lava e tusi e uiga i se Aston Martin.

e pei o se aston martin

O le faʻataʻitaʻiga ma foliga o le tino e ese mai i le faʻailoga, ae o le taumafaiga i le vaega a ona tagata mamanu e faʻamautinoa ai se faʻamatalaga Aston Martin i le DBX fou na lelei. O le pito i luma o loʻo pulea e le faʻailoga masani a le faʻailoga, ma i tua, o le optics e faʻatatau i le Vantage fou.

Aston Martin DBX 2020

O se Aston Martin e lima-faitotoa e leʻi tupu muamua foi, ae e sau ma faʻamatalaga masani i taʻavale taʻavale, e pei o faitotoʻa e aunoa ma ni faʻavaa; ma isi mea fa'apitoa, e pei o le fa'auma tioata fa'atū-B, lea e fesoasoani i le va'aiga o se vaega fa'aiila fa'alatalata e le motusia.

Aerodynamics sa tuuina atu foi le tausiga faapitoa e Aston Martin, ma afai o le upu downforce e leai se uiga pe a tatou talanoa e uiga i le DBX, sa i ai le tausiga faapitoa e faaitiitia le aerodynamic toso a le SUV.

Aston Martin DBX 2020

Na aofia ai foʻi ni faʻataʻitaʻiga e leʻi tupu muamua mo le au atinaʻe, sili atu ona faʻaaogaina i le coupé ma le maualalo o mea liliu mai, e pei o le faʻataʻitaʻiina o le faʻatinoga o le aerodynamic a le Aston Martin DBX o loʻo tosoina se taavale toso ma le DB6 ...

O le DBX o se taʻavale e maua ai e le toʻatele o tagata lo latou poto masani i le umiaina o se Aston Martin. O lea e tatau ona faʻamaoni i tulaga taua na faʻatuina e a tatou taʻavale taʻavale, aʻo tuʻuina atu le olaga faʻapitoa e faʻamoemoeina mai se SUV taugata. O le faia o se ta'avale matagofie, fa'apipi'i lima, ae fa'aonaponei fa'atekinolosi, ose taimi mitamita lea mo Aston Martin.

Andy Palmer, Pule Sili ma Peresitene o Aston Martin Lagonda

E mafai e se SUV ona amio pei o le Aston Martin?

Matou te talitonu e le faigofie le luʻitau, ae e le o se faʻalavelave mo Aston Martin e faʻataʻitaʻi ai, faʻaauupegaina le DBX i se taʻavale faʻapitoa.

O le Aston Martin DBX fou e sau ma se fa'afefeteina o le ea (tolu potu) e mafai ona siitia pe fa'aitiitia le kilia o le eleele i le 45 mm ma le 50 mm, i le faasologa. O se vaega e fa'afaigofie ai fo'i le avanoa i le potu pasese po'o le ato ato.

Aston Martin DBX 2020

E le gata ai iina le auupega malosi. Faʻafetai i le i ai o se 48 V semi-hybrid system, o loʻo faʻagaoioia foʻi pa faʻamautu (eARC) - e mafai ona faʻaaogaina se malosi faʻamalosi i le axle o le 1400 Nm - o se fofo e tutusa ma mea na matou vaʻaia i le Bentley Bentayga; ma o le DBX e sau foʻi faʻatasi ma eseesega faʻamalosi - o le totonugalemu ma le eDiff i tua, o lona uiga o se mea faʻaeletonika faʻapipiʻiina le eseesega.

O nei mea uma e mafai ai ona maua le tele o agava'a malosi, fai mai Aston Martin, mai se auala fa'alelei i se ta'aloga sili atu.

Aston Martin DBX 2020

Peretania ae ma le fatu Siamani

E pei o Vantage ma DB11 V8, o le afi o le Aston Martin DBX fou e tutusa 4.0 V8 twin turbo o AMG tupuaga. E leai se matou mea e tetee ai i lenei afi, e tusa lava po o le a le masini o loʻo faʻapipiʻiina - pe o se taʻavale taʻavale malosi poʻo se faʻailoga i fafo. E aunoa ma se masalosalo o se tasi o afi sili o o tatou taimi.

Le masaga turbo V8 i luga ole DBX ave le 550 hp ma le 700 Nm ma e mafai ona faʻalauiloa le sili atu i le 2.2 t o le DBX e oʻo atu i le 100 km / h i le 4.5s ma oʻo atu i le maualuga maualuga o le 291 km / h. E eseese fo'i le leo, fa'afetai i se faiga fa'avevela malosi, ma le mafaufau e uiga i le tamaoaiga o le suau'u (mafai), o lo'o i ai se faiga fa'agata.

Ina ia tuʻuina atu le malosi uma o le V8 i le asphalt, pe e oʻo lava i le alu ese mai le asphalt, o loʻo i ai se matou pusa faʻapipiʻi (torque converter) faʻatasi ma le iva saoasaoa ma o le toso, o le mea moni, o uili uma e fa.

I totonu o le Aston Martin

Afai i fafo e mafai ona tatou fesiligia o se Aston Martin, i totonu, o nei masalosaloga e mou atu.

Aston Martin DBX 2020

O le ulufale atu i le DBX cockpit o loʻo ulufale atu i se atulaulau o paʻu, uʻamea, tioata ma laupapa. E mafai foʻi ona matou faʻaopoopoina Alcantara, lea e filifili e avea o se faʻalava o le taualuga, ma e mafai foʻi ona avea ma mea mo le pupuni taualuga panoramic (e pei o tulaga masani); faʻapea foʻi ma se mea fou o lona fatuga e 80% fulufulu. E amata foi mo se mea fou tu'ufa'atasia, fa'avae i luga o le ie lino, e fai ma sui i le alava kaponi, fa'atasi ai ma se fa'ailoga ma'oti.

E ala i le filifilia mo auaunaga faʻapitoa a le "Q e Aston Martin", o le lagi e foliga mai e le iʻu: faʻamafanafanaga ogatotonu vaneina mai se poloka laupapa mau? E mafai.

Aston Martin DBX 2020

O se tasi o le tele o avanoa mo le DBX totonu.

E ui lava i foliga matagofie, o loʻo vaʻaia le vaʻa, o loʻo i ai foi avanoa mo tekinolosi. O le infotainment system e aofia ai le 10.25″ TFT mata, ma e oo lava i le meafaifaaili laulau e 100% numera (12.3″). Fa'atasi ma Apple CarPlay ma le 360º mea pu'eata o lo'o iai fo'i.

O lo'o iai fo'i pusa mea faigaluega fa'apitoa, e pei o le tasi mo fagafao, lea e aofia ai le ta'ele feavea'i e fa'amama ai vae o a tatou fagafao a'o le'i o'o i totonu o le ta'avale; po'o se isi mo le kiona, lea e aofia ai se fa'amafanafana mo... seevae.

Aston Martin DBX 2020

O le mea sili ona manaia o latou uma? O le pusa meafaigaluega mo tagata fiafia tulimanu ...

O afea e taunuu ai ma e fia?

O le Aston Martin DBX fou o loʻo avanoa nei mo le faʻatonuga, faʻatasi ai ma faʻasalalauga muamua o loʻo faia i le kuata lona lua o le 2020. E leai ni tau mo Potukale, ae o se faʻamatalaga, na faʻasalalau e le faʻailoga Peretania se tau muamua o le 193 500 euros mo Siamani.

Aston Martin DBX 2020

E tatau foi ona maitauina o le 500 tagata faʻatau muamua o le Aston Martin DBX fou e faʻamanuiaina mai le "1913 Package", lea e faaopoopo atu i le aumaia o nisi elemene tulaga ese, o le a asiasia uma e Andy Palmer, le Pule Sili, aʻo leʻi tuʻuina atu. i latou e ona le lumanai. O lenei afifi e aofia ai foʻi le tuʻuina atu o se tusi tulaga ese i le fausiaina o le DBX, na sainia e le gata i lona Pule Sili, ae faʻapea foʻi ma le faʻatonu o le foafoaga o Marek Reichmann.

Faitau atili