Toyota RAV4 Hybrid Plug-In o lo'o agai atu i Los Angeles Motor Show

Anonim

O LE Toyota RAV4 ua uma ona maua e pei o se hybrid - na'o le pau lea o le afi o loʻo faʻatau atu i le maketi a le atunuʻu - ae o le Iapani faʻailoga o le a faʻamalosia le peti, o loʻo sauni e faʻalauiloa se plug-in hybrid variant.

O le faʻamaoniga na faia e le Toyota's North American division, lea na faʻaalia ai se ata (lea e faʻamatalaina o se teaser) o le RAV4 plug-in hybrid i le lumanaʻi, ma fai mai o le a faʻaalia i tagata lautele i le amataga o le masina a sau i le Los Angeles Motor Show. .

O le a le mea ua uma ona iloa e uiga i le Toyota RAV4 plug-in hybrid?

Mo le taimi nei, o faʻamatalaga e uiga i le faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi o le RAV4 e tau leai. E ui lava i lea, na faʻaalia e le Iapani o le lanu fou Supersonic Red (o le mea e mafai ona e vaʻaia i le ata na tuʻuina mai e Toyota) o le a avea ma se tasi o tala fou o le RAV4 plug-in hybrid.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le tulaga faʻapitoa, e leʻi tuʻuina atu e Toyota soʻo se faʻamatalaga, naʻo le taʻua o le plug-in hybrid RAV4 o le a avea ma "RAV4 sili ona malosi" ma o le a faʻavasegaina e ia lava i le "vave, malosi malosi ma sitaili".

Manatua o le RAV4 o loʻo iai nei ua uma ona ofoina atu le 218 hp i le 2WD variant ma le 222 hp i le AWD-i variant, o loʻo matou fia iloa pe o le a le malosi o le RAV4 plug-in hybrid o le ai ai.

E fa'apena fo'i, matou te le'o iloa lava po'o le a le tuto'atasi eletise o le fa'apipi'i fou fa'apipi'i RAV4.

O a suiga pe a faatusatusa i isi RAV4?

Ae fa'alelei, o lenei ata muamua o le plug-in hybrid RAV4 na tu'uina mai e Toyota e mafai ai ona tatou va'ava'ai i nai eseesega laiti pe a fa'atusatusa i isi RAV4. Mo se amataga, o moli lapotopoto puao ua tu'u atu i ni ta'iala LED se lua.

Toyota RAV4

O le eseesega i le va o le plug-in hybrid RAV4 ma le isi vaega o le RAV4 e fai si faautauta.

Na maua e le grille se fa'ai'uga uliuli iila ma e iai fo'i eseesega i le pito i lalo o le fa'aluma pito i luma, e fa'ailoa mai ai le fa'aaogaina o fa'au'uga chrome. O loʻo tumau pea le vaʻaia pe o nei suiga o le a faʻapitoa i le plug-in hybrid version pe latou te faʻamoemoeina se faʻalelei faʻalelei e ono oʻo mai.

Faʻatulagaina mo lona faʻamuamua i le Los Angeles Motor Show, e mafai ona tatou faʻatali e fia iloa le RAV4 hybrid plug-in ma ona uiga faʻapitoa sili atu.

Faitau atili