O le a le mea o loʻo faia e le Porsche Carrera GT i se tuʻufua i Saina?

Anonim

O se tasi o analogue supersports aupito lata mai, le Porsche Carrera GT , mo i latou e fiafia e le faigofie foi ona maua, ona na o le 1270 iunite na gaosia i le va o le 2003 ma le 2006 - e tusa lava pe maualuga le tau pe a faʻatapulaʻaina tagata tauva i ni nai selau iunite.

Mo lenei mafuaʻaga, o le sailia o se faʻataʻitaʻiga o le taʻavale taʻaloga sili a Siamani, o lona matagofie o le atmospheric V10 na faʻavaeina muamua mo ... Formula 1, i se tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia i Saina, e fai atu le itiiti, fia iloa, ae o le mea tonu lava lena na tupu.

O le "saili" na mamanuina e le tagata faʻaoga Instagram @cheongermando (o lona igoa o James Wan) ma faʻaopoopo i le faʻataʻitaʻiga Siamani, o loʻo i ai foi se Ferrari 575 Superamerica o le a Chevrolet Corvette Z06.

Porsche Carrera GT

o le tu ua tuulafoaiina

O le tala o loʻo siomia ai lenei tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia i Saina, o le mea sili, e le mautonu. Ae o le aso e tatala ai, o loʻo i ai se maliliega, ma o le tausaga 2005 ua tofia.

Fa'asoa i la matou nusipepa

A o le tausaga faai'u ma mafua'aga o lo'o i tua atu ai, e lavelave le tala.

O le a le mea o loʻo faia e le Porsche Carrera GT i se tuʻufua i Saina? 5699_2

Ae ui i lea, e tusa ai ma le Jornal dos Classicos, o lenei tulaga o le a tapunia i le 2012 ona o tulafono e tetee i tagata faʻatau na faʻatulafonoina e le malo o Saina i le 2011.

Fai mai James Wan o le pa'u o le tulaga na amata i ni nai tausaga na muamua atu, i le 2007. Po o le a lava le tulaga, o nei faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e tolu e leʻi faʻatauina ma ua avea nei ma vaega o le fanua o lena avanoa.

Chevrolet Corvette Z06

Fai mai, o le fesili tele e tulaʻi mai: e mafai ona faʻatau lenei Porsche Carrera GT, le Ferrari 575 Superamerica ma le Chevrolet Corvette Z06? Ma afai o lea, o le a le umi o le a nonofo ai i latou taitoatasi?

Punaoa: Motor1, Carscoops, Journal of the Classics.

Faitau atili