O le Porsche 911 GT3 o lo'o tu'uina atu fa'atasi-ono i Boxster ma Cayman

Anonim

Suia le Boxster ma Cayman i le 718… Boxster ma Cayman na aumaia le faaiuga o musika ma mama ono-kosi faafeagai i fou supercharged iunite fa-silinder - e faaitiitia emissions, fai mai Porsche, ae sili atu le faatinoga.

E mautinoa lava o se suiga feteenai. Ae mo le pito i luga o taʻavale taʻaloga sili ona taugofie e lua, o mea uma e tumau e pei o muamua, ma e sili atu nai lo le mea na tatou faʻamoemoeina. O le faʻailoga Siamani o loʻo sauniuni sui mo Boxster Spyder ma Cayman GT4, ma o mea o le a tatou mauaina i tua o tagata nofoia e le mafai ona sau mai le sili ona mamalu o ituaiga.

O le Boxster Spyder fou ma Cayman GT4 o le a faʻaogaina le faʻaoga tutusa e pei o le 911 GT3 fou. . Mo le galo, o se mea manaia tele-ono, faatasi ai ma le 4.0 lita o le gafatia, fa'aoso fa'anatura, fa'aliliu i le 500 hp i le 8250 rpm.

lanu taavale
Porsche Cayman GT4 RT Samasama

Se Boxster ma Cayman ma le 500 hp?

Tatou fa'amalie. I le Porsche hierarchy, e le mafai ona matou maua se tagata aperenitisi Cayman GT4 e mafai ona sili atu i le matai 911 GT3. O le mafuaaga lena o le a faʻaogaina ai e le Boxster Spyder fou ma le Cayman GT4 se faʻataʻitaʻiga "decaffeinated" o le mega-driver a le GT3.

Faatasi ai ma le 718 Boxster ma Cayman GTS talu ai nei o loʻo tuʻuina atu le 365 hp - latalata i le 375 ma le 385 hp o le Spyder ma le GT4 muamua, i le faasologa - e tatau ona faʻamoemoeina, mo le taimi muamua, o le a tatou vaʻai i faʻataʻitaʻiga uma e malepe le 400 hp pa puipui. . O tala o loʻo faʻasino i tau i le va o le 425 - 430 hp, o loʻo saʻo le afa i le va o le GTS ma le 911 GT3.

O le peti i luga o se afi faanatura e ... natura, e tusa ai ma Andreas Preuninger, le GT development director i Porsche. E le o se galuega faigata le tosoina o le isi 50 po o le 60 hp mai le GTS fa-silinder turbo fa'afeagai afi, ae fai mai Preuninger o afi faanatura aspirated e le gata o se tasi o le eseesega autu o nei masini, ae pulea foi e " maua tali fa'aulu ma fa'atopetope e sili atu teisi atu i se afi fa'aola maualuga maualuga nai lo so'o se ituaiga turbo."

Porsche Boxster Spyder
Porsche Boxster Spyder

Taulai ile poto masani ile aveta'avale

O le taulai atu i le aveta'avale fiafia, e sili atu nai lo le mauaina o taimi o le vae, o le mafuaaga lea le Boxster Spyder fou ma Cayman GT4 o le a ofoina atu le ono-saosaoa faʻasalalauga tusi lesona e pei o tulaga masani. . Mo i latou o loʻo suʻeina le vaesefulu o le lona lua na leiloa e ala i le faʻatinoga o le tusi, e mafai ona latou filifili mo le PDK fitu-saosaoa (lua pipii).

O le taua i kilo o le a avea foi ma vaega o le atinaʻeina o faʻataʻitaʻiga fou e lua. Spyder o le a faia e aunoa ma le pulou eletise ma o le a faʻaaogaina le taʻutaʻua lauiloa "faleie" ufi mai faʻamatalaga muamua. E tele atu pauna o le a leiloa fa'afetai i le leiloa o mea fa'aleo leo i totonu o le fale ma mea faigaluega e pei o le ea malulu po'o le leitio. E pei ona tupu i isi talosaga tutusa a le ituaiga, o nei meafaigaluega e mafai ona sui i le talosaga a le tagata faatau.

E leai se aso faʻatulagaina mo le faʻalauiloaina o le Porsche Boxster Spyder fou ma Cayman GT4, ae o mea uma e faasino ia i latou o loʻo faʻaalia i le afa muamua o le 2018.

Faitau atili