Toeitiiti atoa le 30 tausaga mulimuli ane, o lenei Nissan Patrol ua toe foi i luga o le mauga

Anonim

Le muamua Diesel e faauma i le pito i luga 10 o le Dakar na toefuataiina e Nissan ma toe foi atu i lona nofoaga masani toetoe 30 tausaga ina ua mavae le muamua Dakar.

E leai se masalosalo o Diesel o ni afi masani i luga o laufanua uma. Na o le vaai i le lomiga aupito lata mai o le Dakar 2016, lea na manumalo Farani Stéphane Peterhansel aveina le 2008 Peugeot DKR16, faaauupegaina i le V6 3.0 twin-turbo afi tiso. Ae sa le faapea i taimi uma.

O le faʻataʻitaʻiga muamua e mafai ona faʻamaonia le faʻatinoga o se afi tiso o le Nissan Patrol i le Dakar 1987. I le taimi lea, o le faʻataʻitaʻiga Iapani na faʻapipiʻiina i le 2.8 fa-silinder afi ma le 148 hp o le mana, ae o le livery. i leo samasama ma le lagolago a Fanta na sili ona tosina atu i ai.

Toeitiiti atoa le 30 tausaga mulimuli ane, o lenei Nissan Patrol ua toe foi i luga o le mauga 5724_1

E ui lava e leʻi manumalo i le tuuga, ae o le Nissan Patrol - faatasi ai ma le Spaniard Miguel Prieto i le uili - na maeʻa i le tulaga 9 i le aotelega, ma ausia ai se mea e oʻo mai i lena taimi e leʻi manatu e mafai pe a aveina se Diesel.

Talu mai lena taimi, o lenei taʻavale ua matua matutua i nei tausaga uma i se falemataʻaga i Girona, Sepania, ae i le 2014, ina ua uma ona iloa le i ai o le taʻavale, na faʻatau e Nissan, auina atu i le nofoaga autu faʻapitoa i Europa ma amata loa ona galue i se toe faʻaleleia. galuega faatino.

“O le afi sa i ai i se tulaga faanoanoa, sa matua pala ma sa le toe ola. Ua fai lava si leaga o le au pito i luma, ae o le mea e sili ona leaga o le eletise, ona ua uma ona faaaoga e isumu”.

Juan Villegas, o se tasi o i latou e nafa ma le poloketi.

O le mea e lelei ai, ona o le fesoasoani a le uluai ata ma tusi lesona, na mafai ai e le au Nissan ona toe faʻafoʻi le Patrol i lona tulaga muamua, ae e le mafai ona maeʻa le galuega pe a leai se asiasiga i le toafa o Aferika i Matu. E mafai ona e vaʻaia o ia i le gaioiga i le vitio o loʻo i lalo:

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili