O loʻo i ai se "kalapu faʻapitoa" fou mo aso taʻavale i Potukale. Ua uma ona tatala talosaga

Anonim

E nafa ma le Ipu C1, mo le Nofoa Nofo Tasi - na'o le pau lea o le tauvaga fuamoa i Potukale - ma mo le Civic ATOMIC Cup fou, na fa'aalia e Motor Sponsor se galuega fou: le Kalapu Aso Avetaavale.

O le kamupani na taʻitaʻia e André Marques na filifili e tali atu i se manaʻoga tuai o ana tagata faʻatau: ia fatuina i Potukale se manatu fou o le aso o le taʻaloga, sili atu faʻatapulaʻaina ma faʻapitoa.

O le uluai Driving Days Club ua fa'atulaga mo le aso 7 o Iulai i le Estoril Circuit , ma e ui lava e leai se tapulaʻa i luga o taʻavale resitalaina, o le avanoa i le ala, o le nofoaga ma le aso o le taʻavale lava ia e iai tulafono faʻamalosi.

Ou te fia auai i le CLUB DAYS DRIVING

MotorSponsor_Driving
E maua e le au fai saofaga a le Kalapu Driving Days le lagolago fa'apitoa i le aso atoa i luga o le matagaluega.

I le amataga, e mafai ona na o le 15 taavale i luga o le ala i vasega taʻitasi. E le gata i lea, o le avanoa i le nofoaga o le a faʻatapulaʻaina i tagata auai ma a latou tagata faʻatasi - ma faʻamautinoa ai le sili atu o le le faalauaiteleina mo tagata auai. I le faaopoopo atu i nei mea uma, o sui o le kalapu ua aofia ai le avanoa i se potu malolo ma se taumafataga tumau, o lona tulaga maualuga o le malologa o le aoauli.

Faiaoga mo i latou e itiiti le poto masani

I le iloaina o nisi o i latou ua lesitala atonu o le a faia a latou amataga i lenei ituaiga o mea na tupu, André Marques, e nafa ma le mea na tupu, na faasilasila mai o tagata fou e tatau ona o faatasi ma se faiaoga mai le faalapotopotoga. O le fa'amoemoe muamua o le fa'ataga lea o le fa'avavevave o le fa'atupuina o tagata e le o iai le poto masani.

Mo i latou e tele atu le poto masani, o le tulitatao e filifili. O faiga ia e fa'amautinoa ai e mafai e sui auai uma ona fa'aoga lelei le taimi o latou ta'aloga. Leai ni tapula'a ma maualuga le puipuiga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O tagata uma e ulufale mai e agavaa i le lima 30-minute fa'ata'amilosaga fa'asalalau i le aso atoa.

E aofia i le resitalaina o se nofoaga i totonu o se pusa fefaʻasoaaʻi, avanoa i ata maualuluga ma lagolago faʻapitoa tumau i le aso atoa e faʻamautinoa ai le tulaga lelei o taavale o loʻo auai.

O paaga eseese a le Driving Days Club e aofia ai Faʻamatalaga Taʻavale, ATOMIC ma Tech Dynamics. O Razão Automóvel o le paaga a le aufaasālalau o lenei poloketi fou ole Motor Sponsor.

Faitau atili