Hyundai ma Apple e le o toe talanoa. Ae o lenei?

Anonim

Ina ua uma ona aliaʻe tala ia Ianuari o le a talanoa Hyundai e fesoasoani i le atinaʻeina o le taʻavale Apple, lea na mulimulitaʻia e isi, lea, pe a uma, o le a talanoa Kia ma le apu, e paʻu uma manatu e lua i le eleele.

Na manatu Hyundai i lena taimi o loʻo talanoa ma "tele kamupani" e uiga i le galulue faʻatasi e atiaʻe taʻavale tutoʻatasi, ma aloese ai mai le faʻamaonia o tala o feutagaiga ma Apple, ae o lea ua tuʻuina e le South Korea brand se "gata" "i luga o le mataupu. .

I se faʻafouga e faʻatatau i ana tagata teu tupe, na faamanino mai ai e le Hyundai Motor Group: "O loʻo matou mauaina talosaga mo le galulue faʻatasi mai le tele o kamupani mo le atinaʻeina faʻatasi o taavale eletise tutoʻatasi (...) Matou te le o feutagai ma Apple i le atinaʻeina o taavale tutoʻatasi ".

IONIQ Hyundai
A uma mea uma, e le tatau i le Apple Car ona faʻasoa le E-GMP platform ma le IONIQ faʻataʻitaʻiga aiga.

Ae o lenei?

Mo le amataga, o lenei tala ua uma ona "totogi" sea a Hyundai ma Kia. Ina ua maeʻa lenei faʻasalalauga, na paʻu i lalo sea a Hyundai i le 6.2% ae o le Kia's na pa'ū atili, i lalo 15%.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Afai e te manatua, ia Ianuari o le faʻafeagai tonu lava na tupu, faʻatasi ai ma sea i le Hyundai Motor Group na siitia 19% i le maeʻa ai o lenei faʻamatalaga: "Apple ma Hyundai o loʻo talanoa, ae ona o loʻo i ai pea i le amataga, e leai se mea na faia i ai."

O le taimi lava na faʻamaonia ai le le i ai o se faiga faapaaga i le va o Hyundai ma Apple, o le galuega faʻatekonolosi a le taʻavale ua toe ufitia i le masalosalo.

A uma mea uma, o le a se isi tagata fai taavale e ono liliu i ai Apple e fausia lana taavale muamua? Mata o le a faʻamaonia tala e liliu atu Apple i se kamupani faʻatau e pei o Magna International, lea e tele le poto masani i le atinaʻeina ma le gaosiga o taavale?

Pe o le a tatou vaʻai i se isi tagata gaosi oloa "alu i luma"? E mafai ona faʻavae le taʻavale Apple i le Volkswagen Group's MEB, faʻafefea ona faʻavae se faʻataʻitaʻiga Ford i le lumanaʻi? E tatau ona tatou faʻatali, mo le taimi nei, mo ni atinaʻe fou.

Faitau atili