Ua ulufale le SIVA i le pisinisi tau eletise ma le MOON

Anonim

A'o maua e ta'avale eletise le eleele i le maketi, o lo'o aga'i atu fo'i le aufaipisinisi fa'atonu (OPC) ma kamupani fa'atasi ai ma fofo tu'ufa'atasi i le vaega o le fe'avea'i eletise. O le asō o le taimi lea o le MOON , o le kamupani a le PHS Group, na fai ma sui i Potukale e le SIVA, lea na faʻalauteleina lana gaioiga i lo tatou atunuu.

Mai uta fale i fofo mo pisinisi, MOON saunia fofo mo tagata taʻitoʻatasi, pisinisi ma faʻalapotopotoga faʻapitoa tau totogi.

Mo tagata fa'atau tumaoti, o pusa puipui a le MOON e mai le 3.6 kW i le 22 kW. O lo'o iai fo'i se uta POWER2GO feavea'i lea e mafai ai ona fetu'una'i atoa ma fa'atonu le fe'avea'i, a'o fa'aaloalo i le laina eletise tutusa (3.6 kW i le 22 kW AC).

O nei oloa o loʻo faʻatau atu i faʻatauga o faʻailoga o loʻo faʻatusalia e le SIVA (Volkswagen, SEAT, Audi, Skoda), ae e fetaui ma taʻavale eletise uma i luga o le maketi.

Mo kamupani, o lo'o ofoina atu e le MOON fofo e fa'atatau i a latou va'a. O nei fofo e aofia ai e le gata o le faʻapipiʻiina o tau sili ona talafeagai, ae faʻapea foʻi le faʻateleina o le malosi avanoa, ma e oʻo lava i le faʻaaofia ai o le malosi ma le teuina o fofo e faʻaitiitia ai aʻafiaga tau tupe ma le siosiomaga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Amata ia Aperila, o le a maua foi e le au faatau MOON le We Charge card, lea e mafai ai ona latou faʻagaoioia se seti o 150,000 charging stations i Europa atoa, e aofia ai le IONITY ultra-fast charger network, lea o le Volkswagen Group o se tasi e umia sea.

MOON i luga ole upegatafa'ilagi a le Mobi.e

Ma le mea mulimuli, i le avea ai o se faʻalapotopotoga faʻapipiʻi (OPC), o le a faʻagaioia le MOON e ala i le tuʻuina atu o nofoaga faʻapipiʻi vave i luga o le upega tafaʻilagi a le Mobi.e mai le 75 kW i le 300 kW malosi. I Potukale na'o mea muamua o le a maua ile fa'alauiloa.

MOON Volkswagen e-Golf

"O loʻo faʻamoemoe le MOON e faʻamaonia o ia lava o se tagata taʻalo taua i le atinaʻeina o fofo e faʻateleina ai le faʻaogaina o taʻavale eletise ma aoga. O oloa o loʻo ofoina atu, pe mo le faʻaogaina e le tagata lava ia poʻo le puleaina o vaʻa a le kamupani, o loʻo faʻaalia ai le faʻaogaina o le eletise i manaoga eseese o tagata faʻatau ".

Carlos Vasconcellos Corrêa, e nafa ma MOON Potukale.

Faitau atili