BMW X5 M "maua" i suʻega o loʻo faʻamoemoeina le faʻafouina

Anonim

Le tupulaga o iai nei o BMW X5 (G05) na faʻasaʻolotoina i le 2018, o lea ua amata ai ona matou oʻo atu i lena taimi faʻatulagaina mo le faʻaleleia masani o le vaeluagalemu o galuega faʻapisinisi a se faʻataʻitaʻiga. O le mea lea e mafai ona tatou vaʻaia, faʻapitoa i le atunuʻu, i nei ata sipai na "puʻeina" le X5 M i le taimi o ana suʻega taumalulu.

E ese mai le mea masani, o lenei faʻataʻitaʻiga suʻega e le foliga faʻapipiʻiina, e le iloa ai ni suiga i fafo i lenei X5 M pe a faʻatusatusa i le taimi nei, sei vagana ai moli ma le lanu o le pito i luma ma tua, e ese mai isi. o galuega a le tino.

Ae ui i lea, o loʻo faʻamoemoeina o le X5 o le a faʻaalia nisi o eseesega i fafo pe a oʻo i le taimi e faʻaalia ai i le lalolagi, e pei o le bumpers ma optics. I le avea ai o se tulafono lautele (e iai tuusaunoaga), e le faia e le BMW ni suiga tetele i fafo i nei faʻafouga - na taʻua e le BMW o le Life Cycle Impulse poʻo le LCI.

BMW X5 M Spy Photos

O lea la, e pei o le BMW 3 Series "na maua" i nai vaiaso talu ai, o le mafuaaga o lenei suʻega X5 M e tatau ona taoto i totonu, lea tatou te maua ai se vaaiga.

O mea uma e faasino i le X5 faʻafouina e faʻapipiʻi ai se mata faʻafefete (lelei, lua laupepa) e pei ona matou vaʻaia i le BMW iX, o se fofo e tatau ona "osofaʻia", faasolosolo malie, totonu o le tele o isi faʻataʻitaʻiga o le ituaiga Bavarian.

Mo isi, e itiiti pe leai se mea e iloa e uiga i isi tala fou o le X5 faʻafouina - lea e tatau ona mulimulitaʻia vave e le X6 faʻapitoa - e ono aumaia pe a tatou feiloai i le 2022.

BMW X5 M Spy Photos

Faitau atili