Mercedes-Benz EQC o lo'o fa'atau vave

Anonim

Faaalia i le tausaga talu ai, le Mercedes-Benz EQC e le gata o le uluai faʻataʻitaʻiga eletise o le Mercedes-Benz EQ sub-brand, ae na faʻamautuina foi o ia o se mea taua tele i le fuafuaga a le Ambition 2039. I lenei mea, o le kamupani Siamani e faʻamoemoe e ausia le carbon neutrality i lana vaʻa taavale i le 2039, ma e manaʻo e sili atu i le 50% i le 2030 faʻatau atu o faʻapipiʻi faʻapipiʻi poʻo taʻavale eletise.

I le taimi nei, ina ia mautinoa o loʻo tumau le faʻatauvaʻa o lana SUV eletise i se vaega ma le tele o faʻataʻitaʻiga, na filifili Mercedes-Benz ua oʻo i le taimi e fai ai ni faʻaleleia atili i le EQC.

O le iʻuga, o le Mercedes-Benz EQC ua tuʻufaʻatasia nei le sili atu le malosi o le 11 kW i luga o le laupapa. Ole mea lea e mafai ai ona vave fa'atauina e le gata ile Wallbox, ae fa'apea fo'i ile nofoaga fa'alaua'itele o lo'o iai le a'ave fa'aola (AC).

Mercedes-Benz EQC

I le fa'ata'ita'iga, o le ma'a 80 kWh o lo'o fa'aauupegaina ai le EQC e mafai ona fa'atumuina i le 7:30 i le taeao i le va o le 10 ma le 100%, ae o le taimi muamua o le tau lava e tasi e 11 itula i le charger e 7.4 kW le malosi.

Fa'aeletise o le Savili

Faailoga sili o le eletise a Mercedes-Benz, o le EQC na faʻatau atu na o le 2500 iunite i le masina o Setema.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Afai tatou te faʻamoemoe i faʻataʻitaʻiga eletise ma faʻapipiʻi, Mercedes-Benz na vaʻaia le aofaʻi o le 45 afe iunite o faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi faʻatau atu i le kuata lona tolu o le 2020.

I le aofaʻi, o le kamupani faʻavaomalo a Mercedes-Benz i le taimi nei e aofia ai le lima 100% faʻataʻitaʻiga eletise ma sili atu ma le luasefulu faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi faʻapipiʻi, i se peti i luga o le eletise e faʻaalia ai le lumanaʻi o le "star brand".

Faitau atili