E mafai e Renault ona vaʻai i faʻamatalaga muamua o le crossover fou Mégane E-Tech Electric

Anonim

I le taimi o le Renault Talk #1, o se faʻasalalauga faʻasalalau numera lea na faʻaalia ai e Luca de Meo (CEO o le Renault Group) ma nisi e nafa ma le faʻailoga a latou vaʻaiga mo le faʻailoga i lalo o le fuafuaga o le Renaulution, o le uluaʻi faʻataʻitaʻiga o le lumanaʻi. sa tatalaina Renault Mégane E-Tech Eletise.

Toe foʻi i tua i tua, ia Oketopa o le tausaga talu ai na matou iloa ai le Mégane eVision, o se faʻataʻitaʻiga o le 100% eletise eletise na faʻamoemoeina se faʻataʻitaʻiga gaosiga ma o le a matou mauaina i le faaiuga o lenei tausaga (2021), lea o le a amata fa'atau atu i le 2022. O lea ua i ai so matou igoa: Renault Mégane E-Tech Electric.

O se ata o le pito i fafo, lea e mafai ona tatou vaʻaia ai le pito i tua, ma le isi lua o totonu, na tuʻuina atu e Gilles Vidal, le Renault brand design director, na faʻasaʻolotoina, faʻatasi ai ma le logo fou o loʻo aofia ai foʻi ma le faʻataʻitaʻiga fou.

Renault Megane eVision

Mégane eVision, faʻaalia i le 2020, lea o le a taia ai le maketi e pei o Mégane E-Tech Electric

I le ata pito i tua, e mafai ona vaʻaia le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻapea foʻi ma le pito i tua o loʻo manino ai le musumusuga mo le Mégane eVision prototype, faʻatasi ai ma se faʻamalama LED o loʻo faʻaogaina le lautele atoa o le pito i tua, naʻo le faʻalavelaveina e le logo fou. E mafai ona e vaʻai i lena mea, e pei o le Clio, mo se faʻataʻitaʻiga, o le ai ai se tauau i tua.

O ata i totonu e mafai ai ona e vaʻai i se vaega o le lau i luga o le saʻo o le infotainment system, ma se laina o faʻamau i lona faʻavae ma lalo ifo o nei avanoa mo le telefoni. Matou te vaʻai foʻi i le vaʻaia o le pasese ma se vaega o le faʻamafanafanaga tutotonu, faʻatasi ai ma le tele o avanoa e teu ai ma le faʻaofuofu lima ma le suʻiga samasama eseese.

Renault Mégane E-Tech Eletisi 2021

E mataʻina foʻi le faʻatulagaina o foliga o totonu, faʻatasi ai ma laina faʻamalamalama lelei, faʻatasi ai ma faʻamaʻi manifinifi LED (i le samasama) mo moli ambient.

I le ata lona lua tatou te vaai i se vaega o le panel meafaigaluega faafuainumera fou, ua vavae ese mai le infotainment lau faiga e le mea e foliga mai, tatou te manatu, le nofoaga mo le ki pepa masani Renault.

Renault Mégane E-Tech Eletisi 2021

Gilles Vidal o loʻo faʻamalamalamaina se lumanaʻi mo totonu o le Renault faʻatasi ai ma faiga faʻatekonolosi ma faʻataʻitaʻiga faʻaonaponei, sili atu avanoa mo tagata nofoia ma sili atu mea e teu ai, ma, i le tulaga o foliga vaaia, laina fou, avanoa ma mea e faʻafeiloaʻi ai lenei mataupu fou. eletise i le talafaasolopito o Renault.

na'o le eletise

O le mea ua uma ona tatou iloa e uiga i le lumanaʻi Mégane E-Tech Electric, e pei ona taʻu mai e le igoa, o le a avea ma eletise. O le a avea ma Renault muamua e faʻavae i luga o le faʻavae fou a le Alliance mo eletise, le CMF-EV, lea na matou vaʻaia muamua i luga o le Nissan Ariya, o lea o lenei faʻataʻitaʻiga fou o le a leai se isi afi nai lo le 100% eletise.

Renault Mégane E-Tech Eletisi 2021

E pei ona tatou vaʻaia i isi trams faʻatasi ai ma faʻavae faʻapitoa, ma e oʻo lava i le vaʻaia o fua faʻatusatusa - e tatau ona pupuu nai lo le Mégane faʻamumu o loʻo i ai nei, ae o le a umi atu le uili uili -, e folafola atu ai fua totonu e agavaa mo le vaega o loʻo i luga, e tutusa ma o le Talisman aupito tele . O le eseesega tele o le ai ai i le maualuga atoa, lea e tatau ona i luga aʻe o le 1.5 m, e tuʻuina atu ai le epithet o le crossover.

Ina ua matou feiloai i le Mégane eVision prototype, na folafola e Renault le 450 kilomita o le tutoʻatasi mo le ultra-thin battery (11 cm le maualuga) o le 60 kWh, ae o Luca de Meo, i lena taimi, na fai mai o loʻo i ai le avanoa mo faʻaliliuga ma sili atu le tutoʻatasi.

O le faʻataʻitaʻiga na faʻapipiʻiina ma se afi pito i luma (faʻataʻavale uili pito i luma) ma le 218 hp ma le 300 Nm, faʻaliliu i lalo ifo o le 8.0s i le 0-100 km / h mo le mamafa o le 1650 kg - o loʻo tumau pea le vaʻaia pe o le Mégane fou. E -Tech Electric o le a iai fo'i numera tutusa ma lenei e fa'atasi ma ia.

Faitau atili