A maeʻa Espace, Koleos ma Mégane, na toe faʻafouina foi e Renault le Talisman

Anonim

I se faasologa vave, ua toe faafou e Renault le tele o lona tulaga. O lea la, a maeʻa Espace, Koleos ma Mégane, ua oʻo nei i le taimi mo Renault Talisman , na fa'atuina muamua i le 2015, e toe fa'aleleia. Le sini? Fa'atumauina i le taimi nei i se vaega e le masani ai ona faigofie ona ola i ai ni talosaga e le o ni Siamani ma fa'ailoga lautele.

I fafo, na maua e le Talisman se faʻailoga pito i luma ma o le grille o loʻo i ai nei le chrome transverse "blade". O lamepa, e ui lava e leʻi toe faʻafouina, o loʻo faʻaogaina nei le MATRIX Vision LED technology i le lautele.

I le pito i tua, o moli o le siʻusiʻu e faʻaogaina ai le tekonolosi LED ma faʻaalia ai le faʻailoga chrome. O lo'o tu'ufa'atasia fo'i i moli fa'ai'u o fa'ailo fa'asolosolo malosi.

Renault Talisman

O le a le mea ua suia i totonu?

E ui ina fa'aeteete, o suiga i totonu o le Renault Talisman e sili atu ona iloa nai lo suiga na faia i fafo. I le amataga, o iina na matou maua ai se teuteuga chrome fou i luga o le faʻamafanafanaga tutotonu ma o le Initiale Paris version na maua ni fafie fou.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae ui i lea, o le tala tele o le mea moni o le dashboard ua avea nei ma ata faʻafuainumera 10.2" atoatoa. Ae mo le infotainment system, e faʻaaogaina se lau i se tulaga tūsaʻo ma 9.3 "ma e fetaui ma le Android Auto ma Apple CarPlay faiga.

Renault Talisman

O isi mea fou o le lagolago mo le faʻatonuina e ala i le induction, o le faʻaliliuina o faʻatonuga mai le faʻatautaia o le folau i le uili ma le mea moni e faʻaalia nei e le faʻaleleia o le ea le vevela filifilia.

Tekinolosi i le tautua o le mafanafana ma le saogalemu

I le tulaga o fesoʻotaʻiga, o le Renault Talisman ua faʻapipiʻiina i le Renault Easy Connect system. O loʻo tuʻufaʻatasia se faasologa o talosaga, e aofia ai le faiga fou multimedia "Renault Easy Link", le faiga "MY Renault" ma auaunaga fesoʻotaʻi eseese e mafai ai, mo se faʻataʻitaʻiga, e pulea ai nisi o galuega a Talisman mamao.

Renault Talisman

Noerior o suiga sa faautauta, e ui lava i lea, faʻailoga mo le toe faʻaleleia o le bumper.

I tulaga o meafaigaluega saogalemu, o le Renault Talisman o loʻo i ai faiga e faʻatagaina ai le taʻavale tutoʻatasi tulaga 2. O se tasi oi latou, mo se faʻataʻitaʻiga, o le "Transit and Highway Assistant". O le tu'ufa'atasia lea o le fa'atonuga o le folauga ma le fesoasoani mo le tausiga o le auala ma e mafai ai fo'i ona taofi ma amata e aunoa ma se ta'avale.

E le gata i lea i le tulaga o faiga fesoasoani aveta'avale, o le Talisman o loʻo i ai mea faigaluega e pei o se faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le iloa o tagata savavali ma tagata tietie uila; o le lapata'iga o le fesuia'iina o le auala e le'i fuafuaina; o le mataala moe ma le mea e iloa ai tauaso (lea na amata faʻaaoga ai ni radar se lua na tuʻuina i tua).

Renault Talisman

E pei o le tulaga e oʻo mai i le taimi nei, o le Renault Talisman o le a faʻaauau pea le 4CONTROL chassis e faʻatautaia ai le liliu o uili pito i tua ma e fesoʻotaʻi atu i le pailate damping e faʻafetaui i taimi uma le tali / mausali o le faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Renault Talisman Engines

I le tulaga o afi, o le Renault Talisman o le a maua i le tolu tiso filifiliga ma lua penisini. O le penisini ofo e vaevaeina i le va o le 1.3 TCe ma le 160 hp ma le 270 Nm ma le 1.8 TCe ma le 225 hp ma le 300 Nm. O afi uma e lua e fesoʻotaʻi ma le faʻaogaina otometi fitu-saoasaoa EDC lua-pipii.

Renault Talisman

E tusa ai ma le faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o le CO2, i le 1.3 l latou i le 6.2 l / 100 km ma le 140 g / km, ae i le 1.8 l latou te siitia i le 7.4 l / 100 km ma le 166 g / km.

Ae mo le laina Diesel, e aofia ai le 1.7 Blue dCi i lua malosiaga, 120 hp ma le 150 hp, ma le 2.0 Blue dCi ma 200 hp.

O le 1.7 Blue dCi e fesoʻotaʻi ma le ono-saosaoa faʻasalalauga tusi lesona ma faʻaalia uma le faʻaaogaina o le 4.9 l / 100 km ma le CO2 emissions o le 128 g / km. O le 2.0 Blue dCi o loʻo faʻaaogaina le EDC lua-clutch gearbox ma ono saoasaoa ma e faʻaaogaina le 5.6 l / 100 km ma le CO2 emissions o le 146 g / km.

Renault Talisman

I le taunuu ai i luga o le maketi ua fuafua mo le taumafanafana o le tausaga nei, e lei faailoaina mai le tau o le Renault Talisman fou.

Faitau atili