E na'o le pau lea o le gaosiga o le Porsche 911 fa'aofuofu. iloa lau tala

Anonim

O le 996 tupulaga o le Porsche 911 atonu o se tasi o le sili ona "le alofaina" e tagata fiafia o le ituaiga, ae e leʻi leiloa lona taua i le talafaasolopito umi o le faʻataʻitaʻiga Siamani faʻataʻitaʻi.

A uma mea uma, o le augatupulaga muamua lea o le 911 ma se afi faʻafefe vai, o le muamua na tuʻuina atu lamepa lapotopoto ma amata le GT3 saga, o mea ua uma ona faʻamaonia o se nofoaga faapitoa i le talafaasolopito o le faʻataʻitaʻiga. O le mea moni na avea foi ma faavae mo le na o le 911 ofutau i le gaosiga na o le faaopoopo i lona taua.

Ia, i le ogatotonu o le 1990s, na filifili ai Porsche e talia le faʻatonuga a se tasi o ana tagata faʻatau ma mai le 911 (996) na valiina i se moli "Dragonfly Turquoise Metallic" na fatuina ai le na o le pulufana 911 i le gaosiga.

Porsche 911 (999) ofutau

O le tioata (tele) mafiafia e taʻu mai ai o lenei 911 (996) e le tutusa ma isi.

Na faapefea ona fai?

O le taimi nei o se vaega o le Porsche Museum collection, o lenei Porsche 911 (996) na fanau mai e pei o se isi lava faʻataʻitaʻiga o lona augatupulaga, na filifilia faʻafuaseʻi mai le laina gaosiga aʻo leʻi avea ma pulufana.

Ina ia mautinoa o lenei 911 Carrera na mafai ona tautua i le James Bond lauiloa, na faʻapipiʻiina e Porsche i le tioata faʻamalosia 20mm mafiafia na faʻatulagaina faapitoa mo ia.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ina ia mautinoa o le tino e mafai ona taofi pulu, na liliu atu Porsche i se mea tuʻufaʻatasia e taʻua o Dyneema. E ui ina tutusa le mamafa ma le uamea, e 15 taimi sili atu le malosi o le sila.

E ui ina toetoe lava a le vaaia, o nei suiga uma na faatagaina, e tusa ai ma Porsche, e faia lenei 911 (996) e mafai ona taofia projectiles mai se 9 mm pistol po o se .44 Magnum revolver.

E leai se matagofie e aunoa ma le toilalo

Faatasi ai ma se totonu e tutusa ma isi 911s faʻaonapo nei (ma faʻapipiʻiina i meafaigaluega), o le eseesega autu i luga o lenei faʻataʻitaʻiga tulaga ese o le mea moni e sili atu le filemu, faʻaaloaloga (tele) tioata mafiafia.

Porsche 911 (999) ofutau
E ui lava i le tele o le faateleina o le mamafa, o le afi e leʻi faia ni suiga.

E pei ona e faʻamoemoeina, o nei puipuiga uma e "pasia" se pili, ma le mamafa o lenei Porsche 911 (996) Carrera e sili atu nai lo le faaluaina: 1,317 kg na oso i le 2722 kg. E ui lava i lea, na faʻaauau pea ona faʻalagolago i le 3.4 l mafolafola-ono ma le 300 hp ma le 350 Nm - e manino lava le talafeagai o le faʻaleleia i le 420 hp 911 (996) Turbo engine, lea o le a tatalaina mulimuli ane.

E aunoa ma se toe tulitatao, o le poloketi mo le 911 (996) faʻaofuofu na tumau pea mo le lua mafuaʻaga faigofie: e leai se manaʻoga mo se 911 faʻaofuofu ma o le tau na taugata tele. Leitioa o le filifiliga masani i lena taimi o se saloon e fa-faitotoa, ma atonu e pei o se fetu-tolu-fa'ailoga e ta'alo le pulou.

Faitau atili