E-Pit. Ua fausia e le Hyundai ni nofoaga e ta'ua ai le Fuafua 1

Anonim

Hyundai Motor Group o loʻo sauni e faʻauluina, i Korea i Saute, nofoaga faʻapipiʻi vave mo ana taavale eletise, ua taʻua. E-Pit.

O nei nofoaga faʻapipiʻi vave na musuia, e tusa ai ma Hyundai, i totonu o le lua o le Formula 1, lea e na o ni nai sekone e mafai ai e 'au o inisinia ona suia paʻu o nofoa nofo toatasi, i se ituaiga o "siva" faʻatasi, lea e iloa ai e elemene taʻitasi. , e mautinoa lava, o le a lona aoga.

O le kamupani gaosi Korea i Saute na maua musumusuga i le taimi nei mai le Formula 1 tuuga ma ua faʻaogaina se manatu tutusa i ona nofoaga eletise eletise, lea o le a faʻapipiʻiina i le faʻaogaina vave ma le gafatia o le 800 V.

E-Pit. Ua fausia e le Hyundai ni nofoaga e ta'ua ai le Fuafua 1 5820_1

I totonu o le E-Pit, o tagata e ona le Hyundai poʻo le Kia eletise taʻavale e fetaui ma lenei mana faʻapipiʻi e mafai ona toe maua le 100 kilomita o le tutoʻatasi i le na o le lima minute, ma 80% o le malosi o le maa e mafai ona toe faʻaleleia i le na o le 18 minute.

O Aperila lava nei, o loʻo faʻamoemoe ai le Hyundai e faʻapipiʻi le 12 o nei nofoaga i le lumanaʻi i le tele o vaega o le auala tele i Korea i Saute, lea o loʻo fuafua ai foi e faʻapipiʻi isi nofoaga e valu i le faaiuga o le tausaga.

Hyundai IONIQ 5
Hyundai IONIQ 5

A sauni nei nofoaga e 20, o le a maua le 72 chargers. Ae o le amataga lava lea, ona o le a soso’o ai ma isi nofoaga e valu i totonu o le taulaga, ma le aofa’i e 48 isi uta.

E oʻo mai i le taimi nei, e leai se faʻamatalaga e mafai ona toe faʻafouina lenei manatu E-Pit i le tele o atunuʻu i le lumanaʻi. E naʻo le iloa o le Hyundai IONIQ 5 ma le Kia EV6 o le a avea ma taʻavale muamua e faʻaogaina nei nofoaga faʻapipiʻi vave, lea, e tusa ai ma le Korea Times, o le ai ai foi se faʻaoga fesoʻotaʻi ina ia mafai ona totogi faʻatasi ma le telefonipoto .

Faitau atili