Audi faleoloa taugofie eletise i le 2024?

Anonim

Ina ua maeʻa ona faʻaalia e Audi le Artemis Project ia Me, o le avanoa o le a faʻaliliuina i se fale eletise eletise i le lumanaʻi lea o le a faʻaalia e leʻi oʻo i le 2024.

E tusa ai ma faʻamatalaga na tuʻuina atu e Autocar, o le sui fou o le aiga e-tron e mafai ona toe faʻaigoaina le A9 e-tron, faʻatulagaina ia lava i le vaega lava e tasi o loʻo nofo ai le A8, ae faʻapea o le taʻavale o se fale e lima-faitotoa ma se talaaga vave. , i le ata o mea tatou te vaʻaia i le Audi A7 Sportback.

O le fale eletise eletise fou o le a avea ma se tauvaga masani mo le Mercedes-Benz EQS fou ma mo le Jaguar XJ fou, lea o le a avea foi ma 100% eletise.

audi aicon

Audi Aicon, faʻalauiloaina i le 2017.

O le atinaʻeina o le poloketi code-named E6 o loʻo i ai pea i lona vaega muamua, ae o loʻo faʻamoemoe e avea ma eletise eletise e le gata mo Audi ae faʻapea foi mo le Volkswagen Group atoa.

E itiiti se mea e iloa e uiga i le faʻataʻitaʻiga fou, ae tuʻuina atu lona tulaga, o loʻo i ai se tulaga malosi o le a faʻavae i luga o le eletise eletise PPE i le lumanaʻi, faʻavaeina afa ma Porsche. O lenei mea o le a faʻalauiloaina i le tausaga a sau, faʻatasi ai ma le Macan eletise fou, ae o le a avea foi ma faavae mo isi taavale eletise i le vaega Siamani.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le J1, faʻaaogaina e Taycan ma i le lumanaʻi e Audi e-tron GT, o le a, e foliga mai, o le a faʻaititia i nei faʻataʻitaʻiga e lua - PPE o le a suitulaga - ae o le MBE o le a taulaʻi i le atinaʻeina o faʻataʻitaʻiga eletise taugofie.

Project Artemis, o le a le mea?

O le Artemis Project, o le mea moni, o se vaega galue e faʻamoemoe e faʻavavevave le atinaʻeina o faʻataʻitaʻiga fou ma se mea faʻatekonolosi maualuga - o se ituaiga o galuega skunk.

O lenei vaega galue ua maua nei le avanoa e le gata i le au atinaʻe i totonu, ae faʻapea foʻi ma sui o le au atinaʻe (inisinia ma faʻapitoa polokalame) mai le vaega o totoe o le vaega Siamani ina ia mafai ai ona "faʻavavevave ma faʻaitiitia le pule i le fausiaina o tekinolosi mo eletise. ma le aveta'avale maualuga tele", e pei ona ta'ua e Markus Duesmann, Pule Sili o Audi.

Audi Aicon
O le Audi Aicon na vaʻai i se fale eletise tutoʻatasi i le lumanaʻi.

O loʻo faʻamoemoe le Pule Sili o Audi e mafai ona faʻalauteleina iʻuga o le Artemis Project i le atinaʻeina o faʻataʻitaʻiga uma i le lumanaʻi o le mama mama.

Mafaufau i le malosi o le amataina o taavale e le tau feagai ma vaega taʻavale tetele ma a latou faʻalapotopotoga faʻapitoa faʻapitoa, e tatau i lenei vaega galue ona faʻatagaina Audi e tauva i lenei tulaga.

Leitioa ua alu Markus Duesmann e sue Alex Hitzinger e ta’ita’ia lea vaega galulue. O le taimi nei o ia o le faʻauluuluga o le taʻavale tutoʻatasi i le Volkswagen Group, ae o lana faʻamaumauga i le tauvaga e avea ai o ia ma tagata saʻo mo le galuega, o se siʻosiʻomaga o galuega maualuga e faʻamalosia ai le televave o atinaʻe.

Alexander Hitzinger
Alexander Hitzinger, taʻitaʻi o le Poloketi Artemis.

O ia sa nafa ma le atinaʻeina o le Porsche 919 LMP1 manumalo ma muamua atu i le Formula 1 e ala i le Red Bull Racing. O le mea e malie ai, sa avea foi o ia ma se vaega o le au atinaʻe mo le poloketi Titan, ua uma ona faʻaleaogaina e Apple le taʻavale eletise.

O le fa'atinoga fa'atino a le Project Artemis o le a fa'ai'u i le fa'alauiloaina o lenei fale fa'atauga tau eletise fou - o lo'o i ai tala o isi galuega fa'atasi - lea e mafai ona fa'amua e le gata i tekonolosi eletise fou, ae fa'apea fo'i ma se faiga fa'a-ta'avale "maualuga otometi".

E fa'apea fo'i ona fa'afoeina lenei 'au o le "atina'eina o se fa'alapotopotoga tele fa'anatura fa'ata'amilo i le ta'avale lava ia, ma maua ai se fa'ata'ita'iga pisinisi fou mo le vaega atoa o le fa'aogaina o ta'avale".

Faitau atili