Na ave e Bugatti le 4 masina e toe faʻaleleia ai le Veyron Grand Sport muamua

Anonim

O Bugatti e sili atu nai lo le 100 tausaga o tu ma aga ma talafaasolopito ma e le natia o lona "tiutetauave o le faʻasaoina o tala faʻasolopito ma faʻaonaponei faʻataʻitaʻiga masani mo le fiafia o tupulaga i le lumanaʻi". Ma o le faʻataʻitaʻiga lata mai o lenei mea o le uluai faʻataʻitaʻiga o le Veyron Grand Ta'aloga , lea faatoa uma ona faia se toe faaleleia malosi lea na tumau mo le fa masina.

O le faʻataʻitaʻiga lea sa i le pito i lalo o le Bugatti Veyron Grand Sport, o le targa version o le hypersport, o lona gaosiga na faʻatapulaʻaina i le 150 iunite. Fa'ailoa i Pebble Beach, Kalefonia (USA) i le 2008, na fa'ai'u i le tele o lima i le salafa o le lalolagi, ae o le fa'ailoga na fa'avae i Molsheim, i Farani Alsace, na iu lava ina toe maua.

Ina ua maeʻa, o le Veyron Grand Sport 2.1, e pei ona lauiloa i totonu, na avea ma taʻavale muamua na pasia le polokalame faʻamaonia "La Maison Pur Sang", lea e fuafua ai e Bugatti pe o taʻavale na te suʻesuʻeina o ni mea muamua poʻo ni kopi.

Bugatti Veyron Grand Ta'aloga 2

Mo lenei mea, na faʻamavae atoa ina ia mafai ona faʻamaonia numera uma. O le taimi lava na faʻamaonia ai lona faʻamaoni, na mulimuli mai ai se isi misiona taua: ia toe tuʻuina atu le ata mama na faʻaalia ina ua tuʻuina atu i le 2008.

Na toe valiina i lona lanu muamua, maua se totonu fou, se nofoaga tutotonu fou ma vaaia uma faʻamatalaga alumini toe faʻaleleia. O se faiga tigaina lea e fa masina e faamaea, ae o le taunuuga na tosina atu i ai le toatele o le au aoina.

Bugatti Veyron Grand Ta'aloga 6

Ina ua maeʻa lenei faʻamaoniga aloaʻia o le tulaga o le taʻavale o se faʻataʻitaʻiga taua faʻasolopito ma le faʻataʻitaʻiga na fesoasoani e faʻalauiloa le Veyron Grand Sport i le 2008, na vave ona tosina atu le taʻavale i le tele o tagata aoina ma na maua vave.

Luigi Galli, e nafa ma le polokalame "La Maison Pur Sang" i Bugatti

E le faʻaalia e Bugatti le faʻamatalaga o le tagata faʻatau pe faʻaalia le mea o loʻo i ai lenei Veyron Grand Sport, lea e faʻaauau pea ona mafai ona oʻo atu i le saoasaoa maualuga o le 407 km / h ma faʻavave mai le 0 i le 100 km / h i le 2.7s. Ae tasi le mea e mautinoa, o se tasi lea o faʻataʻitaʻiga sili ona faʻapitoa i le talaʻaga talu ai nei a Bugatti.

Bugatti Veyron Grand Ta'aloga 3

Faitau atili