Ua fa'ailoa mai e Peugeot le toe fo'i fa'ate'ia i Le Mans i le 2022

Anonim

O le faʻasalalauga faʻafuaseʻi e le gata o faʻailoga O le toe foi mai o Peugeot i le 24 Itula o Le Mans , a o ia taumafai e auai i mea uma na tutupu i le WEC (World Endurance Champioship) siamupini.

O le toe foʻi i taʻaloga - ina ua maeʻa ona auai aloaia i le Rallycross ma Dakar i tausaga talu ai - ua faʻatulagaina mo le 2022.

E pei ona tupu i le taimi mulimuli na i ai Peugeot i le 24 Itula o Le Mans, o lona auai o le a i le tulaga maualuga, e talanoaina ai le manumalo atoatoa.

O le feʻau na tuʻuina i luga o le Twitter e Peugeot o loʻo faʻaalia. O le kamupani Farani o le lona tolu lea e faʻamaonia lona i ai i le Hypercar formula fou, lea o le a suia ai le LMP1 o loʻo iai nei, lea o le a faʻalauiloaina i le 2020.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Fuafua fou

Toyota ma Aston Martin ua faʻamaonia foi lo latou auai i le fua fou. Le tagata gaosi Iapani o le a auai i se lomiga o le GR Super Sport Concept, ae o le au gaosi Peretania o le a auai i se lomiga o le Valkyrie.

O le tulafono faatonutonu e mafai ai ona tauva masini ina ia faia mai le amataga mo le faʻamoemoe pe maua mai i taavale gaosiga. Ile manatu o Peugeot e leai ni hypersports i lona tulaga, o le faʻataʻitaʻiga fou e tatau ona faia mai le sasa.

Mo le taimi nei, na o le pau lava le faʻamatalaga na faʻaalia e uiga i le masini fou o le a avea ma hybrid, e pei ona mafai ona tatou faitau i le Twitter lomiga. O loʻo folafola mai e le faʻailoga ni atinaʻe fou i le amataga o le 2020.

O le taimi mulimuli na auai ai Peugeot i le WEC ma le 24 Itula o Le Mans i le va o le 2007 ma le 2011, faʻatasi ai ma le 908 HDi FAP, o se LMP1 faʻapipiʻiina ma se afi tiso. O le manumalo o le a ataata i luga o Peugeot i le tuuga faʻatumauina i le 2009.

E mafai e le fa'aaliga fa'ate'ia a Peugeot ona fa'aosofia ai le tele o tagata gaosi oloa e toe fo'i i Le Mans?

Faitau atili