Muamua SUV eletise o le a fausia e GM mo Honda ua taʻua o le Prologue ma taunuu i le 2024

Anonim

Ina ua uma ona matou iloa pe a ma le lua masina talu ai o le a fausia e General Motors ni SUV fou e lua mo Honda, ua matou iloa nei o le muamua o le a taʻua o le Prologue ma o le a taunuu i le 2024.

Faʻavae i luga o le Honda SUV e: manatu - ma o loʻo faʻaalia ai lenei tusiga - na tuʻuina atu i le Motor Show i Beijing (Saina) i le tausaga talu ai, o le Honda Prologue o le a avea ma faʻataʻitaʻiga muamua o se augatupulaga fou o taavale eletise mai le ituaiga Iapani. O loʻo faʻamatalaina ai foi le igoa filifilia.

O le sini o le "tatala le ala" i le maketi i Amerika i Matu ma oʻo atu i tulaga faʻatau e pei o le Tusifolau, o se SUV laʻititi e gaosia e Honda - i Lincoln, Alabama - ma faʻatau atu i le Iunaite Setete o Amerika.

Manatua o Honda o loʻo faʻamoemoe e faʻatau uma i Amerika i Matu i le 2040 ia avea ma taʻavale eletise atoa.

Fausia i luga o le tulaga o le General Motors 'BEV3, o le Prologue o le a faʻaalia ai foi maa Ultium faʻafou fou a le GM ma e tatau ona faʻatupuina se faʻataʻitaʻiga na maua mai i le Acura, le lima o Amerika i Matu a Honda.

Honda ma: manatu
Honda ma: manatu

O faʻamatalaga o loʻo siomia ai lenei faʻataʻitaʻiga e le lava, ae ua iloa e mafai ona fausia le Prologue i le fale gaosi oloa General Motors i Ramos Arizpe, Mekisiko.

O loʻo faʻamaonia pea le avanoa o lenei SUV eletise e oʻo atu i le maketi a Europa, lea e foliga mai o le a faʻatupeina e le Iapani faʻailoga i le atinaʻeina o lona lava faʻavae mo le lumanaʻi eletise laiti.

Faitau atili