Amata malulu. O le fa'ai'uga sili lea ona fufusi i se tuuga?

Anonim

Faatasi ai ma le 27 tama'i Mazda MX-5s taufetuli le tasi i le isi, o le Mazda MX-5 Cup mea e masani ona fai si latalata.

A uma mea uma, o loʻo tatou talanoa e uiga i se tauvaga lea e tutusa uma ai "auupega", o le mea lea e taua tele ai le faʻapitoa o le au pailate ma, i le taimi lava e tasi, faʻalauiloaina o taʻaloga paleni.

O le fa'amaoniaina o le paleni o lo'o i ai i nei ta'aloga e foliga mai o le fa'ai'uga lea o lenei tuuga i le taamilosaga a Amerika i Matu o Sebring, i le taimi o le 12 Itula masani o Sebring. I se fa'ai'uga fa'ai'uga, e tolu MX-5s na pasia le tini i le taimi e tasi.

O le eseesega i le va o le muamua ma le lona lua na o le 0.001s (tasi afe o le lona lua) ma le va o lenei ma le lona tolu 0.013s. O loʻo faʻaalia manino e le vitio lenei faʻaiʻuga "valea" ma pe faʻapefea ona faʻamatalaina mea uma i le taimi mulimuli:

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e mitiina lau kofe pe maua le lototele e amata ai le aso, fa'aauau pea le tafaoga faamasani ma mea moni malie, tala faasolopito ma vitio talafeagai mai le lalolagi o taavale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili