E 40 'au na fa'amaonia i le taamilosaga muamua o le Ipu C1 2020

Anonim

Ina ua maeʻa le umi o faʻatali, o le C1 2020 Trophy ua sauni e amata i tuʻuga e ono itula e lua e finau ai i le Algarve i le aso 4 ma le 5 o Iulai.

O le taamilosaga muamua o le lomiga lona lua o le C1 Learn & Drive Trophy o le a, faatasi ai ma le Single Seater Series, o le uluai tauvaga saoasaoa a le atunuu pe a uma le vaitaimi o le taofia.

I le aofaʻi, e 40 'au o le a auai i lenei tuuga muamua o le C1 2020 Trophy, lea, i le va o toleniga ma tuuga, e tatau ona faʻaputuina le aofaʻi o le 17 itula i luga o le taʻaloga i le na o le lua aso.

C1 Ipu

le au fai saofaga

E ui i le tau o le le mautonu o loʻo faʻaauau pea ona lagona ona o le faʻamaʻi Covid-19, o le lisi o faʻamaumauga mo lenei taamilosaga muamua o le C1 2020 Trophy e le gata e aofia ai 'au na toe faia mai le tausaga talu ai.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le mea lea, o le ai ai ni 'au fou i luga o le ala. O le vaevaega i le va oi latou o le a faia i ni vaega se tolu: AM, PRO ma Tagata asiasi.

Matou te matua fiafia lava mo lenei toe foʻi mai i le ala ma faʻafetai i 'au e 40 lea, e ui lava i lenei tau o le le mautonu, o loʻo peti i le C1 Trophy. Matou te faʻamoemoe i tagata uma, e aunoa ma se faʻalavelave, ia tausisia tulafono uma o le saogalemu.

André Marques, Sponsor Motor

Ae mo la matou 'au, aua le popole: o loʻo i ai se matou faʻamaonia i le Algarve . O lenei tausaga, na matou auai i le vaega AM ona o le alu ese o Francisco Carvalho mai le 'au.

O le mea lea, i le uili o le matou Citroën C1 laitiiti o le a avea ai Diogo Teixeira, Guilherme Costa, Nuno Antunes, André Nunes, Frederico Videira ma João Reis, le manumalo o le "C1 Academy", o le na manumalo i se vaitau ma mea uma na totogiina i le uili o le Citröen C1 #911 o le Mafuaaga Ta'avale.

Faitau atili