C1 2020 Ipu ua uma ona amata aso

Anonim

Ina ua maeʻa ona faʻamaonia e le FPAK ua faʻamalieina tulaga e sauni ai ma faʻatino le toe amataina o tauvaga uma, o le C1 2020 Trophy ua sauni e alu i luga o ala.

O le amataga o le aso 4 ma le 5 o Iulai . O le tulaga filifilia o le Autódromo Internacional do Algarve ma o le ai ai se malaga faalua e 6 itula.

Le polokalame

Ua uma ona faʻamalamalamaina ma faʻaalia i le talosaga a le Motor Sponsor, o le polokalame mo lenei malaga faʻalua o le C1 2020 Trophy e amata i le Aso Toʻonaʻi, faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga o le tolu itula o aʻoaʻoga, ina ia mafai ai e 'au ma avetaʻavale ona toe foʻi i le tauvaga faʻatauva, pe a maeʻa se malologa umi.

C1 Ipu
Ata o le tuuga a Portimão 2019.

I le ogatotonu o le aoauli, o le taimi muamua o toleniga e umi mo le itula. O le Aso To’ona’i fo’i, o le a faia ai le tuuga muamua e ono itula, e fa’ai’u ile 20:45.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le Aso Sa, e toe fa’aauau ai le polokalame o ta’aloga ma fa’atulaga taimi o toleniga i le taeao ma le ta’aloga e ono itula e fa’ai’u i le 17:00.

O le a le mea fou?

Faatasi ai ma mea fou o le C1 2020 Trophy, o nisi e faʻatatau i tagata lautele ma isi i tagata tauva.

Mo tagata lautele, o le tala tele o le mea moni o tuuga o loʻo faʻasalalau tuusaʻo nei (faʻatasi ai ma le tele o mea puʻeata o loʻo salalau solo i le matagaluega) ma faʻatalanoaga i le lua.

Ipu C1 2020

Ae mo 'au ma ave ta'avale, sa iai le avanoa mo ni suiga fa'atonutonu ina ia fa'amautinoa ai se paleni sili atu i le va o tagata tauva. O lona uiga:

  • MAMAFA: O C1 uma o loʻo faʻapipiʻiina i se pusa paʻu. O lea la, e tatau ona i ai i Pailate ta'ito'atasi le la'ititi o le mamafa o le 90 kilokalama ma pe leai fo'i se pa'u;
  • P'U'U: I le amana'ia o le le paleni e mafua mai i le ese'esega o pa'u pa'u, e tatau i 'au uma ona amata taimi fa'aa'oa'oga fa'atasi ma pa'u fou e fa ma tuuga fa'atasi ma pa'u fou e lua i le axle pito i luma.

Faitau atili