Ua toe faateia le 24 Itula o Le Mans

Anonim

E pei ona fai mai se tasi i ni nai tausaga talu ai "e na o le faaiuga o le taaloga" Ma e pei lava o le lakapi (faʻamagalo le faʻatusatusaga), o le 24 Itula o Le Mans e leʻo faʻamaonia foi.

O Toyota na amata o se fiafiaga sili mo lenei lomiga o le tuuga tumau e sili ona faʻaalia i le lalolagi, ae o le faatinoga o le TS050 na faʻailogaina i faʻafitauli faʻainisinia - o faʻafitauli na, faʻafuaseʻi, na faʻafeiloaʻi i taavale uma i le vaega LMP1.

Na paʻu le po ma faʻalavelave foʻi i Toyota. Ma ina ua toe susulu le la, sa susulu atili atu i luga o le pa'epa'e, uliuli, ma le mumu vali o taavale a Stuttgart. O foliga i totonu o lua o Toyota na foliga faʻanoanoa. I luga o le ala, o le Porsche 919 Hybrid #1 na taʻitaʻia le 85th lomiga o le 24 itula o Le Mans.

Ae e leʻi oʻo lava i se saoasaoa faʻaeteete na ave e avetaʻavale o le Porsche 919 Hybrid #1, na mafai ona aloese mai faʻafitauli faʻainisinia o le afi V4, lea e foliga mai e leʻi faʻaogaina e faʻafefe ai le maualuga o le vevela na lagona i le taamilosaga a La Sarthe. . I le fa itula o totoe a'o le'i uma le tuuga, o le taavale #1 a Porsche na malolo ma se fa'afitauli i lona afi vevela.

O le tala i le lapiti ma le laumei

I le feagai ai ma faʻafitauli na aʻafia uma (!) taʻavale i le vaega LMP1, o se "laumei" i le vaega o le LMP2 na faʻatautaia tupe faʻaalu o le tuuga. O loʻo matou talanoa e uiga ia Jackie Chan DC Racing Team Oreca #38 — ioe, o Jackie Chan lena o loʻo e mafaufau i ai ... - faʻataʻitaʻiina e Ho-Pin Tung, Thomas Laurent ma Oliver Jarvis. O le Oreca #38 na ta'ita'ia le tuuga se'ia o'o i se itula a'o le'i mae'a le tuuga.

E le masalomia, o se tasi o au faʻalogona o nei 24 Itula o Le Mans, e faʻaopoopo i le manumalo i le vaega LMP2 na latou ausia le tulaga lua lona lua, ma le manatu o se tulaga na muai faʻapolopolo mo le "monsters" o le vaega LMP1. Ae i Le Mans, o le manumalo e le mafai ona manatu faatauvaa, po o le faatoilaloina…

Jackie Chan DC Racing Team Oreca #38

le iloa ona mafatia

Sa i ai se au sa iloa ona mafatia. O loʻo matou talanoa e uiga i le inisinia ma avetaavale (Timo Bernhard, Brendon Hartley ma Earl Bamber) o le Porsche 919 Hybrid #2. O se taavale na i ai i le tulaga mulimuli, ina ua uma ona afaina i le afi eletise pito i luma i le vaega muamua o le tuuga.

E foliga mai ua leiloa mea uma. E foliga mai. Ae o le faaui i tua o le 919 Hybrid #1 o le Porsche mulimuli i luga o le ala na maua ai se avanoa e osofaʻia ai le taʻimua, ma osofaʻia ai se osofaʻiga i le tulaga muamua o le Jackie Chan DC Racing team. E silia teisi atu i le itula talu ona mae'a le tuuga, ae toe ta'imua le Porsche i le tuuga. O tagata muamua na faiaina i lenei lomiga o i latou na manumalo i le faaiuga. Ma o le tasi lenei?

O aveta'avale Timo Bernhard, Brendon Hartley ma Earl Bamber e mafai ona fa'afetaia a latou inisinia mo lenei manumalo.

E ui lava e foliga mai, e le o se manumalo na pa'ū mai le lagi, e ala i le faʻaleagaina o le LMP1 totoe. O se manumalo o le tetee ma le finafinau. Se manumalo na ausia i luga ma fafo o le ala. Avetaavale Timo Bernhard, Brendon Hartley ma Earl Bamber e mafai ona faafetai atu ia latou inisinia mo lenei manumalo, o le na o le sili atu i le itula na mafai ai ona sui le afi eletise o le 919 Hybrid ina ua uma le malepelepe muamua. O le feagai ai ma le fa’afitauli lava lea e tasi, e na’o le Toyota na mae’a le tuuga na alu ai le lua itula e fa’atino ai lea lava lipea.

GTE PRO ma GTE Am

I le vaega GTE PRO sa i ai foi tala faatino. O le tuuga na faia i le taamilosaga mulimuli, ina ua tu'ia Jan Magnussen, Antonio Garcia ma Jordan Taylor's Corvette C7 R #63 mai le fusuaga mo le manumalo. O le manumalo e iu lava ina ataata i le Aston Martin o Jonathan Adam, Darren Turner ma Daniel Serra.

I le vaega GTE Am, o le manumalo na maua i le Ferraria o le JMW Motorsport e Dries Vanthoor, Will Stevens ma Robert Simth. O le pulelaa a le vasega na fa'amae'aina e Marco Cioci, Aaron Scott ma Duncan Camero i le Spirit of Race's Ferrari 488 #55, ma Cooper McNeil, William Sweedler ma Towsend Bell i le Scuderia Corsa's Ferrari 488 #62.

Mo le tausaga e tele atu!

Porsche 919

Faitau atili