E le masani ai. Va'ai se pa'u o lo'o ta'avale mai totonu

Anonim

E i ai se tasi e fia iloa pe fa'apefea le va'ai atu i se pa'u o lo'o ta'avale mai totonu? Masalo e leai, ae e le o se mea e manaia ai.

Ioe, o se mana'oga faapena e na'o le YouTube channel Warped Perception e mafai ona sau, lea ua uma ona matou fa'asoa atu ai le tele o vitio, ma e le o se mea e ofo ai. Ua mafai e le alaleo ona faʻaalia mea tatou te iloa o loʻo tutupu, ae o se tulafono, e le mafai ona vaʻaia. Mo se faʻataʻitaʻiga: o le faʻagasologa atoa o le afi o le Wankel engine ma i le gaioiga telegese - e le tatau ona misia.

O le taimi lea, ina ua uma ona fai atu se tasi o ana tagata fai saofaga ia te ia e vaʻai i se paʻu o loʻo taʻavale mai totonu, na talia e le tusitala o le vitio le luʻitau mataʻina.

potu fa'amau
Go Pro ma moli fa'apipi'i.

Ina ia maua nei ata, na ia faʻapipiʻiina se Go Pro kamera i se tasi o uili o lana lava taʻavale, faʻaopoopoina se maa ma se moli (e pei ona e mafaufauina, o lena avanoa e le o faʻamalamalamaina).

A uma ona fa'atulaga mea uma, o le manatu tatou te maua o se mea uiga ese ma... fa'alavelave - i se isi itu, o le mea o le pa'u e faamanatu mai ai ia i tatou nisi o meaola fetolofi.

I le vitio, e mafai ona tatou vaʻai i le faagasologa atoa, mai le faʻapotopotoga o le potu i le au, sosoo ai ma le faʻapotopotoga o le paʻu ma lona faʻatupulaia. Ioe, o le mea e sili ona manaia e foliga mai pe a tatou vaʻai i le uili o loʻo faʻapipiʻi i luga o lana Mercedes-Benz E 55 AMG ma o loʻo faʻagasolo le taavale.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Talu ai ona o le potu e faʻapipiʻi i le au, e gaoioi faʻatasi ma le uili, o lea matou te matauina ai o le uili o loʻo gaoioi ona o nisi o " lapisi " o loʻo i totonu ma, sili atu, ona o le faʻaleagaina o le paʻu pe a e fa'afeso'ota'i ma le auala i lea taimi.

O le i'uga o le i'uga e mata'ina e pei ona manaia ma maua ai se vaaiga fou i mea o lo'o tutupu i totonu oa tatou ta'avale.

Faitau atili