O le a le mea o le a tupu i le 1800 pa'u na maua e Pirelli mo le Australian GP?

Anonim

Atonu tatou te manatu o le a latou teuina mo le faʻaaogaina i le lumanaʻi i le isi Grand Prix, ae e le tupu lena mea. O pa'u 1800 na saunia e Pirelli mo le GP a Ausetalia, o le tuuga muamua o le siamupini Formula 1 i lenei tausaga, o le a "lafoaia".

Aisea? Talu ai ua faaleaogaina le GP i le aso tonu lava na amata ai le sauniga faataitai saoloto muamua, o pa'u 1800 na ave e Pirelli i Ausetalia ua uma ona faapipii i luga o uili taitasi (mai le aso na muamua atu), ua sauni e faaaoga.

O le taimi nei e tatau ona faʻamavaeina, faʻaleaogaina lo latou toe faʻaaogaina, ona o le lamatiaga o le faʻaleagaina pe a toe vavae ese le paʻu mai le rim.

Fuafua 1

Ma aisea e le tuu ai i latou i luga o auvae? E mafai lenei mea pe a mafai ona latou felauaiga pa'u (fa'amau i luga o rims) i luga o le fanua, e pei ona masani ai i taimi o tuuga a Europa Grand Prix - mo se faʻataʻitaʻiga, o paʻu timu ua uma ona faʻaogaina e leʻi faʻaaogaina i se tasi tuuga e mafai ona faʻaaogaina mo le isi.

Ae o le uluai GP lea na faia i Ausetalia, na o le pau lava le auala e felauai ai mea uma i le taimi o le ea, ma a tupu lena mea, e pule i 'au, ae le o Pirelli, e felauai ai rims.

"I le taimi nei o le faʻatapulaʻaina o le a tatou talepeina se paʻu mai le au, tatou te tuʻuina le "faʻamamafa" i luga o lona pulu, e manino lava e le maua ai e i tatou le mautinoa e toe faʻaleleia lena paʻu, ona o le maualuga o malosiaga o loʻo galue i luga o nei paʻu. e tele, o lea matou te le manaʻo e faʻaogaina ni avanoa."

Mario Isola, Faʻatonu Taʻavale Taʻavale i Pirelli

O le a le mea o le a tupu i le 1800 paʻu e leʻi faʻaaogaina?

E pei o paʻu faʻaaogaina ma le le faʻaaogaina, o le a ave e Pirelli i Peretania i le sami. O nei mea o le a faʻaumatia muamua ina ia mafai ai ona ave nisi paʻu i le container ma o le a tuʻuina atu i se fale sima e latalata i Didcot, lea o le a susunuina ai i le maualuga o le vevela, e fai ma suauu e gaosia ai le malosi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ose faiga masani a Pirelli, e pei o se tulafono e tatau ona latou tia'i pe tusa ma le 560 pa'u, aemaise o pa'u susu, i GP o lo'o faia i fafo atu o Europa. Ae ui i lea, o lenei tulaga o le Australian GP e tulaga ese ma e leʻi tupu muamua i otaota.

Bahrain GP ma Vietnam GP

O le isi Grand Prix i luga o le kalena, Bahrain ma Vietnam, ua taofia foi, ma o lo latou taofi i se isi aso o loʻo talanoaina. O le 1800 pa'u mo le Grand Prix e mana'omia mo le fa'ai'uga o le vaiaso ua mae'a ona taunu'u i o latou nofoaga i luga o le sami.

Ae ui i lea, o nei mea, ona e leʻi faʻapipiʻiina i luga o rims ma ona o loʻo teuina i totonu o koneteina faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le vevela, o le a mafai ona faʻaaogaina pe a fai e lua suʻega.

E fa'afefea ona fa'aitiitia otaota?

Tusa lava pe o se grand prix weekend e sologa lelei mea uma e tusa ai ma le fuafuaga, e foliga mai o se mea leaga tele le faaleagaina o paʻu 560. E iloa e Pirelli lenei mea ma o loʻo sailia foʻi ni fofo i lenei faʻafitauli. E pei ona fai mai Mario Isola:

"I le lumanaʻi, ma le manatu o le a naʻo le tasi le matou kamupani faʻatau ma naʻo le tasi le mamanu masani mo uili, o le a matou taumafai e galulue faʻatasi ina ia mafai ona maua se fofo e faʻapipiʻi ma aveese paʻu (e aunoa ma le faʻaleagaina) ma toe faʻaaogaina. Ae e tatau ona tatou mautinoa e leai se lamatiaga. ”

Na ia ta’ua fo’i, o lo’o latou su’esu’eina le tele o auala e toe fa’aaogaina ai pa’u pa’u i le Formula 1. Mo le taimi nei, o le vaifofo sili lava o lo’o ua i ai nei, e fai ma suauu.

Punavai: Motorsport.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili