Saina. E maua e Mercedes-Maybach S-Class le afi 6-cylinder, e totogi ai se lafoga itiiti

Anonim

O le 2021 Shanghai Motor Show o loʻo faʻaauau pea ona talanoa i ai. Ole taimi lenei ole tala ole Mercedes-Benz Maybach S-Class ma le mea moni na ia mauaina le afi aupito itiiti i lona tulaga.

Na faʻatuina muamua ma naʻo se afi V12 (e faʻapitoa i lenei sub-brand) ma se masini V8, o le pito i luga Siamani o le laina faʻapipiʻi i le "faiga" o le faʻaititia, mauaina o le 3.0 l inline ono-silinder, ae naʻo le Saina. maketi.

Fa'ailogaina e pei o Mercedes-Maybach S 480, e ui ina fa'aalia e na'o le maketi a Saina, o nisi e fai mai e iai le avanoa e o'o atu ai i isi maketi, ae o le S 450.

Mercedes-Maybach S480

O le mafuaʻaga o lenei faʻamatalaga patino mo le maketi a Saina e fesoʻotaʻi ma lafoga o taavale o loʻo i ai iina. E pei o Potukale, o Saina foi e lafoga le malosi o le afi ma o le eseesega i lafoga i le va o tulaga taʻitasi e tele. O le V8 afi o le Mercedes-Maybach S-Class, o loʻo tamoe i le 4000 cm3, o loʻo i se laasaga i luga aʻe o lenei S 480, o loʻo i lalo ole 3000 cm3, faʻamaonia le filifiliga mo lenei afi.

O se auala mo Mercedes-Maybach e faʻatumauina ai le pule sili o le vaega taugata i Saina. O le maketi autu mo lenei faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma faʻatauga i le va o le 8-9 afe iunite i le tausaga, faʻatasi ai ma le isi vaega o le tauvaga - Rolls-Royce ma Bentley - naʻo totoe i le tele pe naʻo le 100 iunite faʻatau atu i le tausaga.

E itiiti le afi, tutusa le taugata

I lalo o le pulou o le Mercedes-Maybach S 480 o loʻo faʻaalia le tutusa i-laina ono-silinder ua uma ona faʻaaogaina e le Mercedes-Benz S-450 Vasega. 500 Nm.

Faatasi ai ma le taʻavale uma-uili, o le S480 o loʻo vaʻaia lona mamafa faaopoopo ma fua faʻatusatusa i le "uso" o Mercedes-Benz faʻalavelaveina i le tulaga o le faʻatinoga. I lenei auala, o le 0 i le 100 km / h e faʻataunuʻuina i le 5.8s (faʻatusatusa i le 5.1s o le S450) aʻo le maualuga o le saoasaoa e faʻatapulaʻa i le 250 km / h.

Mercedes-Maybach S480 (3)

I le fanua o mea taugata ma meafaigaluega tuʻuina atu, o le Mercedes-Maybach S-Class o loʻo faʻaauau pea ona avea ma faʻamatalaga, ae le o le "tuuaia" o le mea moni o loʻo i ai se afi laʻititi nai lo le mea na faʻamoemoeina.

Na o le Mercedes-Maybach S-Class o loʻo maua, i le taimi nei, i Saina, e tau 1 458 000 renmimbi (poʻo yuan), e tusa ma le 186 268 euros.

Faitau atili