IONIQ 5 o loʻo faʻamoemoeina i se ata fou

Anonim

O le fa'ata'ita'iga muamua a le Hyundai o se osofa'iga fa'a-eletise, le IONIQ 5 o loʻo latalata atili atu i le faʻaalia, ma lana faʻaaliga o loʻo faʻatulagaina mo Fepuari 23rd.

Ia, ina ua uma ona faʻaalia nisi o faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga fou, na filifili Hyundai Motor Company ua oʻo i le taimi e faʻaalia ai sina vaega o totonu o le CUV fou (Crossover Utility Vehicle).

Fa'aauupegaina i nofoa pito i luma e mafai ona fetu'una'i eletise (30% manifinifi), o le totonugalemu o le IONIQ 5 na fa'aosofia e le autu o le "Living Space", fa'aogaina mea ma ie gafataulimaina e pei o pa'u fa'a'ekolosi, vali fa'aola ma fibre fa'anatura ma toe fa'aaogaina.

IONIQ 5
O lenei ata e aumai ai ia i tatou se manatu pe o le a le foliga o le IONIQ 5.

Ole IONIQ 5

Faʻavae i luga o le Hyundai Concept 45, na tuʻuina atu i le 2019 Frankfurt Motor Show, o le IONIQ 5 o se CUV (Crossover Utility Vehicle) ma o le a avea ma faʻataʻitaʻiga muamua o le mea fou, faʻatasi ai ma lona faʻalauiloaina faʻatulagaina mo le amataga o le 2021.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le a faʻavae i luga o le faʻavae fou a le Hyundai Motor Group e faʻapitoa i faʻataʻitaʻiga eletise, le E-GMP, ma o le a muamua i se faasologa o faʻataʻitaʻiga, sosoo ai ma le IONIQ 6, se sedan, ma le IONIQ 7, se SUV .

I le taimi nei, e naʻo le faʻatali mo le aso 23 o Fepuari e iloa atili ai nisi faʻamatalaga e uiga i le faʻataʻitaʻiga o le a amata ai le faʻavae tuʻufaʻatasia fou.

Faitau atili