Jaguar XJ. Fa'ai'uga o le gaosiga ia Iulai, ae na'o le tausaga e sui ai

Anonim

E aunoa ma se masalosalo o se tagata tuai i le maketi. O le taimi nei Jaguar XJ (X351) na tatalaina ia Iulai 2009, ma o lona 10th anniversary o le a avea foi ma lona mulimuli, faatasi ai ma le gaosiga e faaiuina ia Iulai 5th i Castle Bromwich - sili atu i le 120,000 XJ ua taʻavale mai le laina gaosiga.

O lana galuega na muai faailogaina i le "teʻi" o ona foliga vaaia, pe a faʻatusatusa i le masani muamua, ma e oʻo lava i aso nei na ia faʻamaonia ai le fevaevaeaʻi, aemaise lava pe a vaʻai i tua - o le 2015 iloiloga sa matua matamuli, o loʻo taofia ai elemene sili ona finau, e taʻua o le D-poutū ma le pito i tua.

Ae ui i lea, e ui lava o se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona tuai o loʻo faʻatau atu i le maketi - matua, atonu naʻo le Fiat 500 -, e alu ese mai le vaaiga e aunoa ma le tuua o se sui. Ae ui i lea, e le o lona uiga o Jaguar o le a le toe i ai se pito i luga o le laina e tatau ai mo le igoa.

Jaguar XJ

Jaguar... filemu

E tusa ai ma tala lata mai, o le lona iva o augatupulaga Jaguar XJ - o le muamua na faʻaalia i le 1968 - o le a le faʻaalia seʻia oʻo i le tausaga a sau i le 2020 (e ono faʻaalia i le 2019?)

Ma e pei lava o le X351 o se faʻalavelave mataʻutia ma lona muamua, e faapena foi le XJ i le lumanaʻi o le a faʻatatau i le taimi nei. E le gata i lona matagofie, ae sili atu ona taua, i tulaga o mea o loʻo natia i lalo o lona tino.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Fa'agalo V8s po'o afi fa'aono-silinder, o mea uma e faasino i le isi Jaguar XJ e avea ma 100% eletise — o se la'a malosi tele? Masalo, ae o le faʻamalosi poʻo le faʻafouina foi e le o ni faaupuga ese pe a oʻo mai i le XJ.

O le Jaguar XJ muamua o se mea taua i le mamanu o taavale, o le X350 generation (2003-2009) faʻafouina i le fanua o meafaitino, ona o le Jaguar muamua na fausia atoa i le alumini - o se tekonolosi e ese mai le mea na faʻaaogaina e Audi i le A8 - ma le X351 o loʻo iai nei, faʻafetai i lana mamanu faʻapitoa, na ave le igoa XJ i se itu fou, faʻasaʻolotoina o ia lava mai fusi o le taimi ua tuanaʻi.

I le taimi nei, e itiiti pe leai foi se mea e iloa e uiga i lenei toe faʻafouina eletise o le XJ, ae mafaufau i le mea na ausia e Jaguar i le I-Pace, le tele-faailoga manumalo 100% eletise SUV - International Car of the Year, World Car. o le Tausaga, fa'atasi ai ma isi... - fa'amoemoe e maualuga mo le pito i luga fou o le laina.

Seia oʻo i lena taimi, ma a maeʻa le gaosiga i le Jaguar XJ ia Iulai, e tatau ona tatou ... faʻatali.

Faitau atili