MINI ua uma ona atiaʻe se 100% eletise John Cooper Works

Anonim

Ina ia faʻamutaina tala uma o loʻo salalau solo i luga ole laiga i luga ole laiga, MINI lava ia na faʻasalalau se faasologa o "ata sipai" aloaʻia o se 100% eletise John Cooper Works e leʻi tupu muamua, ma faʻamaonia ai le atinaʻeina o le muamua. MINI Eletise JCW.

O ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga atinaʻe, faʻapipiʻiina, i suʻega i le Siamani Nürburgring circuit.

Ae ui i lea, e ui lava i le faʻapipiʻiina, o ata faʻataʻitaʻi ua uma ona faʻaalia le tele, faʻaalia le tino tutusa e pei o le MINI JCW GP, o le pito sili ona ogaoga o le MINI. Vaʻai i le faʻailoga o le uili poʻo le apaʻau pito i tua, ma le eseesega i le va o lenei JCW GP ma le tasi ua uma ona tatou iloa, o loʻo i totonu o le ufiufi pito i luma ma le leai o ni pusa faʻafefe, faʻamaonia lona natura eletise.

Mini John Cooper Works Eletise

Ae paga lea, i le taimi nei, e leai se isi mea e iloa e uiga i faʻamatalaga mulimuli o lenei faʻataʻitaʻiga, lea atonu, e foliga mai, e le taitai atu ai i se faʻataʻitaʻiga gaosiga vave. O le mea lenei matou te maua mai upu a Bernd Körber, faʻatonu faʻailoga:

"Faatasi ai ma le MINI Electric, ua matou faʻaalia le auala e mafai ai ona tuʻufaʻatasia lelei le saini a le faʻailoga ma le faʻaogaina o le eletise. O le taimi lenei e faʻaliliu ai le naunau o John Cooper Works mo le faʻatinoga i le eletise eletise. fa'ata'ita'iga".

Bernd Körber, Faatonu o le MINI
Mini Eletise JCW

I se isi faaupuga, o lenei atinaʻe faʻataʻitaʻiga atonu e na o le avea o se "miula suʻega", e le o se mea itiiti ona o le faʻamatalaga aloaia o le MINI o loʻo fai mai o "faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi (i lalo o le atinaʻe) o lona uiga o le tele o le faʻatinoga ma le fiafia moni o le avetaavale o le a maua foi. fa'atasi ma afi fa'aeletise e pei ona i ai i afi afi".

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le a tatou vaʻai i lenei faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi faʻaalia o se faʻataʻitaʻiga mo le John Cooper Works eletise faʻataʻitaʻiga o le a ofoina atu i le lumanaʻi? O ai na te iloa…

O le mea matou te iloa o le a matua siitia ai le maualuga o le faʻatinoga ua uma ona iloa mo le Cooper SE, le muamua 100% eletise MINI. Manatua o lenei mea e ofoina atu le 184 hp o le mana ma e manaʻomia le 7.3s e oʻo ai i le 100 km / h. Ma e le'i galo fo'i ia i matou le 230 kilomita o le tuto'atasi, ose tau fa'atauva'a pe a fa'atusatusa i isi trams laititi. Faatasi ai ma le taulai atu i le faatinoga o lenei eletise MINI JCW, faʻafefea ona aʻafia ai le tutoʻatasi?

Mini John Cooper Works Eletise

Faitau atili