Le Lotus Evora 414E Hybrid tulaga ese o loʻo faʻatau ma e mafai ona fai mo oe

Anonim

I se taimi o le Lotus ma Viliamu o le a amataina se faiga faapaaga lea, afai e alu mea uma e pei ona la fuafuaina, o le a maua ai se hypercar "eletise", lea e mafai ona manatu o le muamua lea na maua mo le faatauina atu i luga o se nofoaga tuuto na o le maketiina o faataitaiga Lotus. fa'ata'ita'iga i le lumana'i.

O le taavale lea tatou te talanoa ai o le Lotus Evora 414E Hybrid , o se faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu i le 2010 Geneva Motor Show lea na suʻesuʻeina ai e le faʻailoga Peretania le gafatia o tekinolosi faʻapipiʻi. Ae ui i lea, e pei o se asiasiga vave i luga o le upega tafaʻilagi a Lotus e faʻamaonia, o le hybrid version o le Evora e leʻi oʻo lava i le gaosiga o le gaosiga, ma avea ai lenei faʻataʻitaʻiga o se faʻataʻitaʻiga tasi.

I le taimi nei, pe a ma le iva tausaga talu ona faʻaalia, o le Evora 414E Hybrid o lo'o fa'atau atu ile LotusForSale upegatafa'ilagi. E tusa ai ma le tagata faʻatau, e ui lava i le mea moni o se faʻataʻitaʻiga tulaga ese, o le taʻavale e alu ma o loʻo i ai le numera VIN ma o lea e mafai ai ona lesitala ma ave i luga o auala lautele.

Lotus Evora 414E Hybrid
Na'o le pau lea o le fa'ata'ita'iga Lotus Evora 414E Hybrid i nei aso, fa'atali mo se tagata fou.

Le tekonolosi i tua o le Evora 414E Hybrid

Fa'aola le Evora 414E Hybrid lua afi eletise ma 207 hp i le tasi (152 kW) ma se tamai 1.2 l, 48 hp afi penisini lea e galue o se fa'alauteleina o le tuto'atasi. Mo le faʻamalosia o afi eletise, o le Evora 414E Hybrid e iai se 14.4 kWh malosi maa.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

Lotus Evora 414E Hybrid

Aesthetically le Lotus Evora 414E Hybrid e matua tutusa ma le "masani" Evora.

I le 100% eletise, o le Lotus prototype ei ai lona tuto'atasi e 56 kilomita , ona o lena faʻatasi ai ma le gaioiga a le lautele extender e oʻo atu i le 482 km . I tulaga o le faʻatinoga, o le hybrid set e mafai ai e le Evora 414E Hybrid ona faʻafetaui le 0 i le 96 km/h ile 4.4s, e leai se faʻamatalaga e fesoʻotaʻi ma le saoasaoa maualuga.

Lotus Evora 414E Hybrid
Po'o ai lava na te fa'atauina le Lotus Evora 414E Hybrid o le a ia ave fo'i ni fa'aoga eletise se lua ma o le a maua le avanoa i fesoasoani fa'apitoa pe a mana'omia (matou te le iloa po'o ai na te tu'uina atu).

E tusa ai ma le faʻatau, o le atinaʻeina o lenei faʻataʻitaʻiga o le a tau ai Lotus e tusa ma le 23 miliona pauna (tusa ma le 26 miliona Euro) . I le taimi nei, o lenei faʻataʻitaʻiga tulaga ese o loʻo faʻatau atu mo le 150,000 pauna (e tusa ma le 172,000 euros) ma e le mafai ona tatou mafaufau e tele mea e mafai ona i ai iinei.

Faitau atili