Malosi tulaga ma'a. E mana'o Continental e lu'i Asia ma Amerika

Anonim

Ina ua uma ona talia e le EU le lagolago mo kamupani Europa o loʻo filifili e agai i luma ma suʻesuʻega i le tulaga o maʻa mo taavale eletise, e oʻo lava i le lagolagoina o le faʻavae o se consortium e mafai ona faʻataʻitaʻiina tagata Asia ma Amerika i Matu, ua ioe nei le German Continental o le a faia se tulaga. .i totonu o le fanua, ma le faʻamoemoe manino o le finauina o le taʻitaʻiga o lenei maketi, ma kamupani o loʻo tuʻuina atu nei, e aofia ai le gaosiga o taavale a Europa.

"E leai se faʻalavelave i le vaʻaia o matou ulufale atu i le atinaʻeina o tekinolosi sili ona maualuga maa. E faapena foi mo le gaosiga o sela maa"

Elmar Degenhart, Pule Sili o Continental

Ae ui i lea, i faʻamatalaga i le Automobilwoche, o le matafaioi lava lea e tasi na te iloa e manaʻo e mafai ona avea ma se vaega o se kamupani faʻatasi, lea e mafai ai ona e faʻasoa tau o lenei atinaʻe. Talu ai ma e tusa ai ma faʻamatalaga na faia e le kamupani Siamani, o se tupe faʻafaigaluega i le faasologa o le tolu piliona piliona o le a manaʻomia e fausia ai se fale gaosi oloa e mafai ona tuʻuina atu le 500,000 taʻavale eletise i le tausaga.

Ma'a Continental

E mana'o Continental e gaosia ma'a mautu i le amataga o le 2024

Ae e tusa ai ma Degenhart, e le ioeina e Continental, ae ui i lea, o le teufaafaigaluegaina i tekinolosi ua uma ona faʻatau, e pei o maa lithium-ion. Na'o le na'o le mana'o e atia'e le isi augatupulaga o ma'a malo. Lea, faʻamaonia tutusa le matafaioi, e mafai ona ulufale i le gaosiga i le amataga o le 2024 poʻo le 2025.

Mo Continental, e mana'omia e ma'a se oso fa'atekonolosi ile tulaga ole malosi ole malosi ma tau. O se mea e na'o le isi augatupulaga o nei ituaiga o fofo.

O falegaosimea o le a tu i Europa, Asia ma Amerika i Matu

Ae ui i lea, ma afai e te filifili e agai i luma i le atinaʻeina o lenei tekinolosi, ua uma ona fuafua Continental e fausia ni falegaosimea se tolu - tasi i Europa, tasi i Amerika i Matu ma le isi i Asia. O le mea lea, ina ia mafai ai ona faʻapipiʻi le gaosiga i maketi ma tagata faʻatau.

Ma'a Continental
Nissan Zama EV Manufacturing Facility.

E uiga i le fale Europa, ua faamautinoa mai foi e Dagenhart, mai le taimi nei, o le a le tu i Siamani, ona o le maualuga tele o tau o le eletise. Manatua o tagata tetele e pei o LG poʻo Samsung, lea ua leva ona i ai se talaʻaga i lenei matata, o loʻo fausia ni faleoloa laiti, ae i Polani ma Hanikeri. O fea e 50% taugofie ai le eletise.

Manatua o le maketi o le maa, i aso nei, o loʻo pulea e kamupani Iapani e pei o Panasonic ma NEC; Korea i Saute e pei ole LE po'o Samsung; ma kamupani Saina e pei ole BYD ma le CATL. Faʻapea foi Tesla i le US.

Faitau atili