O lau isi ta'avale eletise atonu e iai se mea e tutusa ai ma lenei masini fa'amama

Anonim

O ta'avale eletise o nisi taimi e fa'avasegaina le lelei e pei o mea faigaluega a le fale e le au fa'amalosi malosi o afi afi. Ia, afai o fuafuaga a le Dyson ua manuia, mai le 2020 agai i luma o le a latou feagai ma le mea moni o le masini masini o loʻo faia moni taʻavale.

O Dyson, e lauiloa mo le gaosia o masini mama ma masini faʻagogo lima, na filifili e ulufale atu i le lalolagi taʻavale, atinaʻe ma mamanuina taʻavale eletise. E tusa ai ma le faʻavae o le faʻailoga, James Dyson, o le gaosiga o masini mama e faʻamoemoe e faʻaoga se vaega o tekinolosi faʻaaogaina i le gaosiga o meafale i le gaosiga o taavale.

O le mafuaʻaga lea na faʻaalu ai e le faʻailoga e tusa ma le tolu piliona piliona e fausia ai se taʻavale eletise ua faʻatulagaina mo le faʻalauiloaina i le 2021 - o le a aumaia ai se masini mama?. O le faʻataʻitaʻiga fou o le a gaosia i totonu o se faʻalavelave fou lea o le a fausia e le faʻamama mama i Sigapoa, lea o le a faʻapipiʻiina ai foʻi le suʻega suʻega lea e fuafua ai Dyson e faʻataʻitaʻi lona lumanaʻi eletise.

O le a le isi mea?

E tusa ai ma le Autocar, o le ituaiga fou o taavale eletise o le a fai i luga o le tele o faʻataʻitaʻiga e tolu. E tusa ai ma fuafuaga a le faʻavaeina o le faʻailoga, o le faʻataʻitaʻiga muamua e tatau ona gaosia i faʻaititia numera - itiiti ifo i le 10 afe iunite.

E le o iloa poo le a le ituaiga taavale o le a iai, ae ua uma ona faailoa mai e ala o igoa o le a le tauva ma taavale e pei o le Nissan Leaf poo le Renault Zoe, e le o se taavale taʻaloga, ma e tusa ai ma isi faʻataʻitaʻiga e lua. , lea ua uma ona peti i luga o voluma maualuga, o se tasi oi latou e ono avea ma SUV.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

O le tala sili o le galuega a le Dyson o le filifiliga a le ituaiga e faʻaaoga maʻa malo-malo, lea e faʻaogaina ai sela e maualuga le malosi o le malosi ma faʻatagaina le vave faʻapipiʻiina ma sili atu le gafatia e teu ai pe a faʻatusatusa i maʻa o loʻo faʻaaogaina nei.

Ae ui i lea, o lenei tekinolosi o le a le maua i le taimi mo lana faʻataʻitaʻiga muamua, lea o le a faʻaaogaina maa lithium-ion e pei ona tupu i le tele o isi taʻavale eletise. E le fa'amoemoe e fa'aogaina ma'a malo mautu se'ia fa'alauiloa le fa'ata'ita'iga lona lua.

I le amanaia o le tulaga o le maketi a Dyson i le maketi o meaafale, e faʻamoemoe o le a filifili le faʻailoga mo se tulaga faʻapitoa mo ana faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi, e foliga tutusa ma le mea na faia e Tesla.

Faitau atili