I le uili o le Kia Fa'aauau. Ua toe foi mai le "fana fana".

Anonim

I se isi gaioiga e le'i mafaufauina ma le mata'utia, o le Ua filifili Kia e fa'asa'o se taofi fana e fa'avae i luga o le tupulaga fou o Ceed . O le faaiuga e leʻi faia i se lagona, o le South Korean brand na suʻesuʻeina amioga ma mea e fiafia i ai tagata faʻatau Europa, aʻo leʻi filifili e faʻaopoopo se taofi fana i le laina Ceed, lea ua uma ona i ai le lima-faitotoa hatchback ma le van ma o le ai ai pea se SUV.

O le tolu-faitotoa mai le augatupulaga talu ai e leʻi toe tofiaina, ona o le faʻatauga e leʻi faʻamaonia ai le faʻafaigaluegaina i lenei ituaiga pseudo-coupé bodywork, ae na toe maua le igoa mo le taofi fana, ma se isi sipelaga: nai lo le faigata Pro_Cee'd, sa ta'ua- pe a na o le Faaauau.

fa'avae i su'esu'ega

O suʻesuʻega a Kia ua faʻaalia ai o se tagata faʻatau veni e popole i le sitaili ma le gafatia o le atopaʻu, e sili atu nai lo le avanoa mo pasese i tua. O lea la, o le taualuga pito i lalo ma le uili uili tutusa e pei o le hatchback sa taliaina, e tusa lava pe ua sili atu ona faigata le avanoa i le maualuga i nofoa pito i tua , e ui lava ina faʻaititia le faletupe.

Kia Fa'aauau

O le malosi o le ogalaau e 594 l, 50% sili atu nai lo le lima-faitotoa ma naʻo le 31 l laʻititi nai lo le SW, faʻaopoopoina se faiga o alavai e faʻavasega ai ma 40/20/40 nofoa gaugau e ala i lever i luga o puipui ogalaau.

Afai e tutusa le faatinoga o le gearbox e ono ma isi Ceeds, e mautinoa lava o le filifiliga lea e filifili ai.

Fa'amatalaga faia le Fa'aauau

I fafo, sa tumau pea le siosiomaga o le aiga ma isi Ceeds, e ui lava na o fenders ma pulou e fefaʻasoaaʻi, o isi uma panels e faʻapitoa ma o mea ia e maua ai e le Proceed lona ata o le taofi fana. E sili atu le malosi o le faʻamalama ma o le grille o loʻo i ai faʻamatalaga mumu, faʻapea foʻi ma le pito laititi.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

Kia Fa'aauau

Kia Proceed GT o lo'o fa'apipi'iina ma 18" - 17" uili o lo'o avanoa i isi afi.

A va'ai toto'a, o le taualuga e 43 mm le pito i lalo ma le tioata o le mata e 1.5º maualuga, ae o le fa'amalama pito i tua e sili atu le saoasaoa i tua nai lo le loli, ma le 64.2º.

O le mea moni, e leʻi tele se suiga o fua i fafo pe a faʻatusatusa i le SW, ma naʻo le 5mm le umi, faʻamautu le 2650mm wheelbase. O le maualuga o le eleele na faʻaititia i le 5 mm, i le GT version o uili e 18", i isi lomiga e mafai foi ona 17". fa'apipi'iina i taimi uma i pa'u Michelin Pilot Sport 4 , e tusa lava po o le a le afi.

pito i lalo

Na'o le tatala o le faitoto'a o le aveta'avale ma nofo i luga o le nofoa ta'aloga sili ona lelei e maua ai oe i se tulaga fa'ata'avale ma le foeuli e matua lelei lava le tu'u ma lelei le uu. O le lagona atoa o le lelei e lelei, e aunoa ma se tulaga ese, ma o ata i luga o le mataʻitu tutotonu ma meafaifaaili e fai si aso. Ole fa'amafanafanaga o lo'o iai pea le tele o fa'amau fa'aletino, mo le taimi nei.

Kia Fa'aauau

Leai se mea e ofo ai. O totonu e tutusa ma le isi vaega o Ceed.

O le fai atu o le tulaga aveta'avale e maualalo e le o manino. O le mea e te lagona o le taualuga e latalata i le ulu ma a e tilotilo i le fa'ata pito i tua e mafai ona e iloa ai o lenei mea ua matua afaina ai le va'aiga i tua, laki o lo'o i ai se mea pu'e ata e fa'aleleia ai le fa'afitauli.

O afi uma

O le a maua na'o le GT-Line ma le GT meafaigaluega tulaga ma o le a tau e tusa ma le € 3500 sili atu nai lo le afi tutusa i le SW. I le aotelega, o le 136 hp Proceed 1.6 CRDI o le a tau e tusa ma le €35,150. Ole tele ole afi e amata ile 1.0 T-GDI (120 hp), 1.4 T-GDI (140 hp), 1.6 T-GDI (204 hp) ma le 1.6 CRDI Smartstream Diesel (136 hp). E taunuu ia Ianuari.

Pusa 7DCT: e alofia

Le 1.6 T-GDI turbocharged tui tuusao afi leo faatalitonuina. E le mana'o e avea o ia ma tagata e'e sili ona leo tele i luga o le auala, e sili atu le leo Bass nai lo Treble. Su'i ile ta'aloga ta'aloga, o le synthesizer ma le pepe i luga o le ta'avale e fai ai a latou togafiti fa'ataulāitu ma fa'afiafia atili ai le aveta'avale.

O le tali a lenei poloka e fa-cylinder e matua lelei lava, e amata i le 1800 rpm, aemaise lava i le Sport mode, faʻaauau pea ma le sili atu nai lo le malosi i totonu o faiga faʻavae ma naʻo le manava pe a oʻo i le laina mumu. O se tasi o na afi e te manaʻo e faʻaoga sili atu le malosi nai lo le malosi.

O le iunite faʻataʻitaʻiina na faʻapipiʻiina i se pusa faʻapipiʻi lua ma ni mea e fitu, faʻatonutonuina e se pea o foe uʻamea, i le faʻaoga tusi. I le faʻaogaina otometi ma i le taʻavale masani, o le pusa o loʻo i ai se faʻatinoga masani, e le o faʻaalia ia lava, mo se faʻataʻitaʻiga i le faʻaaogaina o le taulaga, lea e maua ai le galuega e aunoa ma ni faʻafitauli.

Kia Fa'aauau

O le pusa 7DCT na avea ma vaega vaivai i le afi-transmission-chassis assembly.

Ae a oo mai i auala sili ona faigata, lea e luʻitauina ai oe e lenei 204hp GT e suʻesuʻe lana taʻavale, ua amata ona faaletonu mea . O suiga i luga e le saosaoa e pei ona e fa'amoemoeina ma o fa'aitiitiga e sa'o telegese, fa'atasi ma le fa'ase'e fa'atele o pipi'i. E sili atu le leaga nai lo lena, fa'aitiitiga e seasea tupu pe a faʻatonuina e le avetaʻavale, e masani lava ona faʻatuai, e pei o le gearbox o loʻo faʻaosoina se fuafuaga saogalemu e tetee atu ai i le torque.

Afai e tutusa le faatinoga o le gearbox e ono ma isi Ceeds, e mautinoa lava o le filifiliga lea e filifili ai.

Kia Fa'aauau

ono masina fa'aalu lelei

O le mea e fiafia i ai le malosi o le Proceed o le taʻavale, o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, e mafai ona faitau saʻo le fola i lalo o uili pito i luma, ma le mamafa saʻo ma le faʻaitiitia faʻamoemoeina, mo se taavale e iai tiute tau felauaiga a le aiga.

Kia Fa'aauau

O le fa'amalologa o le Proceed o lo'o fa'atumauina le pito i tua o lima lima i luga o afi uma, lea e seasea. O le mea e sili ona taua, na alu ai le isi ono masina o atinaʻe faʻapitoa i le Faʻaauau . O le i'uga, na maua ai le vaipuna ma'a'a ma fa'ate'ia, ae manifinifi fa'amautu fa'amau, lea e fa'amatala ai le la'asaga lavelave o lo'o fa'aalia i luga o fola e le atoatoa.

Faʻatasi ma paʻu masani ma se faʻaaliga o le K2 faʻavae e faʻatumauina le faʻamautu tutusa e pei o le Ceed hatchback (e oʻo atu i le 20 kilokalama mama) e galue lelei le tulimanu malosi. O le Proceed e punou ma le naunautai ma le usiusitai, e tatau e aunoa ma le popole. Ona fa'aalia lea o se uiga fa'aituau, e le fa'apea e fa'aletonu, ma a fa'apea, e lelei le galuega a le ESP.

I le uili a Kia Fa'aauau
E le'i fa'anoanoa… E manaia le ta'avale a Kia Proceed.

O le mana'o e fa'aoso le pito i tua ma le fa'afuase'i o le pa'u i le lagolago, o le Proceed e fa'atumauina le to'afilemu, e le o laina i ta'aloga mata'utia, e pei o le tu'u o le fa'ase'e pito i tua. O lona fiafiaga o le aveta'avale e sau mai lona sa'o, le auala e taulima ai le leaga o luga ma lona tete'e i lalo. I tulaga sili atu ona faʻateleina, e pei o le vave faʻavave mai tulimanu sili atu, e mafai ona e vaʻai i le uili i totonu ua leiloa le malosi, ae leai se mea taua.

Fa'ai'uga

Ina ua uma ona faia le tele o tulaga lamatia ma Stinger ma faia lelei ma le lototele, Kia toe laa i tua i le tulaga lamatia ma Faʻaauau ma, faʻatatau i lenei faʻafesoʻotaʻi muamua, puupuu ae maeʻa, na toe lelei le iʻuga.

I le faaopoopo atu i se tomai lautele e le o toe faateia, o le iloaina o le Ceed laina e faaopoopo ai se vaega o le fiafia mo avetaavale sili ona fiafia, ae o se atamai foi e le maua e isi Ceeds. Ona sosoo ai lea ma se foliga e tau leai se tasi e fai mai e le matagofie. O le GT version e fetaui lelei mo oe. Ae e iai isi filifiliga.

Kia Fa'aauau

Fa'aaliga: tau tala o lo'o fa'atatauina

Pepa fa'amaumauga
afi afi
Fa'ataina 4 cil. i le laina
Malosiaga 1591 cm3
Mea'ai Manu'a Fa'atonu; Turbocharger; Intercooler
Tufatufaina 2 a.c.c., 4 alatoto i le cil.
mana 204 hp i le 6000 rpm
Binary 265 Nm ile va ole 1500 rpm ma le 4500 rpm
Fa'asalalau
Toso I luma
Pusa Saosaoa 7-saosaoa Lua Pisinisi.
Fa'amalologa
I luma Tuto'atasi: MacPherson ma fa'amautu pa
tua Tuto'atasi: Multiarm ma fa'amautu pa
Fa'atonuga
Ituaiga Eletise
Dia. o le liliu 10.6 m
Fua ma Avanoa
Comp., Lautele, Alt. 4605mm, 1800mm, 1422mm
I le va o axles 2650 mm
atopa'u 594 l
Teutupe 50 l
Pa'u 225/40 R18
mamafa N.D.
Tupe totogi ma Fa'atau
Accel. 0-100 km/h N.D.
taumafa N.D.
Emisi N.D.

Faitau atili