O ata muamua o le fou ma na o le hybrid Honda HR-V

Anonim

O ata muamua nei o le ata fou Honda HR-V , lea o le a suia ai le faʻataʻitaʻiga o loʻo iai nei (faʻalauiloaina i le 2015) agai i le faaiuga o le 2021, pe a amata maketi.

E manino lava e ese mai le tupulaga o loʻo i ai nei o loʻo faʻatau pea, faʻatasi ai ma le tele o laina faʻalava, vai ma faʻamamaina, e ui lava o le faʻailoga Iapani, fai mai ia lava, na musuia e le tele o coupé malosi e faʻamalamalamaina ai le lautele o laina o lona crossover.

I le pito i luma, o le tino-lanu lanu fou e tu'ufa'atasia ai le tagavai o lo'o tu'u mai, fa'atasi ai ma le pa'u chrome mafiafia muamua ua mou atu mai le va'aiga. Pau lava le elemene chrome e foliga mai o se frieze i luga aʻe o le grille ma "tuu faatasi" i luma optics e lua. O le itu o loʻo faʻailogaina i se puimanava maʻai e faʻalautele le umi atoa, ae o le pito i tua o loʻo i ai nei a matou faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi faʻatasi ma se paʻu moli.

Honda HR-V 2021

I totonu o loʻo tu mai foʻi mai lona muamua, e atagia mai ai fafo i le faʻaogaina o laina faʻalava ma foliga sili atu ona matagofie ma faʻalelei, e tusa ai ma mea na tatou vaʻaia foʻi i le Jazz. Manatua o le faʻatonutonuina o le tau o loʻo faʻaauau pea ona pulea e le tele o faʻamau ma, e le gata i lea, rotary, o se mea e fiafia i le faigofie o le faʻaoga.

Avanoa i luga ole va'a o le a fa'aauau pea ona avea ma se tasi o finauga sili a le HR-V, fa'apea fo'i le fetuutuuna'i, fa'atumauina pea "nofoa fa'ataulāitu" i tua e mafai ai ona tatou gaugau le nofoa aga'i i tua.

Laupapa laupapa

Fa'ato'a fa'atosina

I le taimi nei e leʻi tele ni faʻamatalaga na tuʻuina mai e uiga i le Honda HR-V fou, ae tasi le mea ua uma ona faʻamaonia e le Iapani: o le a naʻo ma naʻo hybrid. O se fa'ai'uga e fa'amalieina le fa'amoemoe a Honda o le fa'aeletiseina o lona vaega atoa i le tausaga a sau (sei vagana ai le Civic Type R)

Honda HR-V 2021

O le Honda HR-V fou o le a fa'aogaina le tekinolosi fa'atosina tutusa, fa'ailoa e: HEV, fa'amua i luga o le CR-V lapo'a ma ua fa'aaogaina e le Jazz/Crosstar. O lenei mea e faia, faʻapipiʻiina, e lua afi eletise - tasi e fesoʻotaʻi i le taʻavale taʻavale, o le isi na o le galue o se afi-generator -, o se afi afi ma se tamaʻi maa (lithium ions).

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le suiga e masani lava ona faia i taimi uma i le afi eletise, faatasi ai ma le afi afi e fai ma afi afi poʻo "maa" mo ia. O le mea moni, o le afi afi e toetoe lava a le feso'ota'i atu i uili, se'i vagana ai ua faia pe a ave ta'avale i le saoasaoa tele (auala tele).

Honda HR-V 2021

Ae ui i lea, e tumau pea le iloa o faʻamatalaga mulimuli. E le o iloa pe o le a faʻaogaina le vaega avetaʻavale tutusa e pei o le Jazz / Crossstar, faʻatasi ma le 109 hp ma le 253 Nm, pe o le a faʻaaogaina i se sili atu le malosi.

E tatau ona tatou iloa nisi faʻamatalaga i masina a sau aʻo leʻi amata maketi ile faaiuga ole 2021.

Faitau atili