Manaomia Su'esu'ega Fa'avaitaimi? E na'o le tofiga

Anonim

E le pei o le mea na tupu i le tausaga talu ai i le taimi muamua na taofia ai, o le taimi lea e leʻi tapunia nofoaga autu o asiasiga ma o le mea lea e leʻi faʻaopopoina le aso faʻagata mo asiasiga faʻa-vaitaimi.

Ae ui i lea, ona o le tulaga o tulafono faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le taofia o loʻo faʻaauau pea ona faʻaaogaina i totonu o le atunuʻu Potukale, o le asiasiga faʻavaitaita na faia se suiga laʻititi.

O se tasi o tuusaunoaga i le tiute o le taofia i le fale (faʻatasi ai ma faʻamaoniga), o le faʻatonuga faʻa-vaitaimi e mafai ona faʻatinoina ile tofiga. I se isi faaupuga, e tusa ai ma le Decree-Law 3-C-202, e mafai ona e ave lau taavale mo le asiasiga (poʻo le toe suʻesuʻeina) pe a uma ona faʻafesoʻotaʻi le nofoaga autu e asiasia ai ma faia le taimi atofaina.

E iai nisi tulafono?

I le faaopoopo atu i le faʻatagaina muamua o le resitalaina, o le tulafono o loʻo faʻamalosia e tuʻuina atu, e pei ona manatua e le National Association of Automobile Inspection Centers (ANCIA): "le faʻatagaina o le faʻaogaina o se matapulepule poʻo se visor mo le avanoa poʻo le tumau i totonu o fale faigaluega, e pei o, i nofoaga autu e asiasia ai fale faigaluega. , o nofoaga tetele ma le ea”.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E le gata i lea, na taʻua e Lusa, o le Portuguese Association of Automobile Inspection (APIA) na taʻua: "E naʻo tagata faʻaoga o nofoaga autu e mafai ona ulufale atu i le faʻafeiloaʻiga pe a latou tuʻuina atu faʻamaoniga o le tofiga muamua, pe ala i le telefoni poʻo luga ole initaneti".

Na faailoa mai foi e lea lava asosi e faapea "o le auiliiliga o le faamamaina e mafai ona matauina pe a ulu atu le tagata asiasi i totonu o le taavale, faamama ona lima i le ava malosi", o se faiga e toe fai pe a alu ese mai le taavale ma alu i le komepiuta ma ave le pepa siaki i. le kalani.

Faitau atili