Eletise BMW iM2 ma le 1360 hp o le a tupu moni lava?

Anonim

Mo le 50th anniversary o le BMW M, le Munich brand o loʻo saunia se iM2 eletise atoatoa e mafai ona gaosia le 1000 kW o le malosi maualuga, e tutusa ma le 1360 hp.

Le itiiti ifo o le mea lea na fai mai ai le Peretania mai le CAR Magazine, o loʻo faʻaalia foi o lenei poloketi e lauiloa i totonu o le "Katharina" ma o lenei faʻataʻitaʻiga o le a faʻavae i luga o le M2 sili ona mataʻutia, le BMW M2 CS.

E tusa o le masina talu ai na matou maua ai se seti o ata sipai - o loʻo faʻaalia ai lenei tusiga - o se faʻataʻitaʻiga BMW M2 e aunoa ma ni pusa faʻafefe i suʻega masani o le taumalulu i Suetena. Na vave ona matou siitia le avanoa e mafai ona avea ma se eletise M2 i le lumanaʻi, ma o lenei, faatasi ai ma nei tala lata mai mai le CAR Magazine, e foliga mai ua amata ona fai sina uiga sili atu.

BMW M2 EV ata sipai

Ina ia faʻamautinoaina uma nei "mana", BMW o le a mafaufau e faʻapipiʻi afi eletise e fa i totonu o lenei iM2, tasi i le uili, faʻaogaina avanoa e faʻaogaina ai le vevela i ni maualuga fou.

Afai e faʻamaonia lenei malosiaga ma e tusa ai ma faʻamatalaga a le BMW i totonu o loʻo taʻua e lena lomiga a Peretania, o le faʻamalositino faʻamalosi mai le 0 i le 100 km / h o le a faia i le va o le 2.0s ma le 2.5s.

O numera mataʻina ia, e tusa ai ma le CAR Magazine, ua uma ona faʻatagaina lenei iM2 - o loʻo taʻua pea o le Katharina Project - e aofia ai le sili atu i le 20 kilomita o le Nürburgring-Nordschleife i lalo ifo o le fitu minute.

BMW M2 EV ata sipai

Ua lipotia mai e le CAR Magazine o lenei poloketi e leʻi mauaina le moli lanumeamata mo le gaosiga, ae o loʻo faʻaalia atili faʻamatalaga, o loʻo taʻua ai se punavai i totonu i le BMW o loʻo aʻafia i le atinaʻeina o le masini taʻavale: o le iM2 o le a leai ni nofoa pito i tua ma o le ai ai ni elemene i carbon. alava, i totonu o latou taualuga; o uili o le a faʻapitoa ma faia i se uʻamea mama tele; o le a manifinifi foi tioata nai lo le masani, e "sefe" le tele o pauna e mafai ai.

BMW ua uma ona tali atu i tala

I le valaaulia a tagata Siamani mai le Auto Motor und Sport, ua uma ona tali atu le BMW i le faʻamatalaga e uiga i le BMW iM2 ma faʻavasegaina o le "faʻamatalaga mama".

O loʻo faʻaalia foi e le faʻasalalauga Siamani o loʻo taʻua muamua, i totonu, i le BMW, o loʻo fai mai afai o se taʻavale taʻavale eletise e tatau ona i ai i totonu o le paipa, e mautinoa lava e le o iai le 1000 kW o le mana, e itiiti ifo le taunuu i le 2022.

BMW Vision M NEXT
BMW Vision M NEXT

I le taimi nei, o le BMW M o le a faʻalauiloaina faʻataʻitaʻiga eletise ma i le 2019 na faʻamoemoeina se faʻataʻitaʻiga o le mea e mafai ona avea ma taʻaloga taʻaloga faʻapipiʻi mo lona lumanaʻi, le BMW Vision M Concept ma le 600 hp.

O le ā e mulimuli mai?

O lena eletise o le a oʻo atu i le BMW M, e leai se tasi e masalosalo, ae atonu e le o se iM2 e sili atu nai lo le 1300 hp. O le M version o le BMW i4 - ua taʻua o le iM4 - faʻatasi ai ma le malosi e tusa ma le 600 hp, i le taimi nei, o le "peti".

BMW i4
BMW i4

I le 2022 o le a tatou iloa ai foi le tupulaga fou o le BMW M2, fausia i luga o le CLAR platform, lea e mafai ai foi ona maua le 100% afi eletise ma taʻavale uma. E tusa ai ma tala o loʻo i ai nei, o le M2 lea e sosoo ai e tatau ona tausia le fua o le taimi nei: ono paʻu i le laina, tua-uili taavale ma ... pusa taʻavale (o le a maua foi le pusa otometi, ioe).

Faitau atili