Oka se vaiaso. Mai faʻataʻitaʻiga i se ... vaʻa malepelepe, e foliga mai na tupu mea uma

Anonim

O le a le taimi mulimuli na matou vaʻaia ai se taavale e pei o le Porsche 911 GT2 RS ua toe foʻi mai i luga o le laina gaosiga? E oo lava i le vaiaso talu ai, i le taimi atoa o le gaosiga i le saoasaoa atoa o le Porsche 911 (992) fou, Ua toe tuu e Porsche le Porsche 911 GT2 RS i ona laina , o mea uma ona o le vaʻa o loʻo faʻauluina vaega mulimuli e fa, e tuʻuina atu i tagata Pasila, na mu ma goto. O matou…

E leʻi muta ai iina Porsche, na ia tuʻuina atu se Cayenne e leʻi tupu muamua ... Coupé.

Ae afai e te mauaina lenei mea e ofo ai, faʻafefea le avanoa o Ua sau le PSA e maua nisi fa'ailoga ? A maeʻa Opel, o Carlos Tavares o loʻo i ai le carte blanche e tuʻufaʻatasia isi faʻailoga i le vaega Farani. Ma e iai foi so matou manatu pe o le a le mea latou te ono iai ...

O le Geneva Motor Show ua tapunia ona faitotoa, ae o lea ua matou tatalaina se isi roketi. O se faatalanoaga faapitoa ma Christian Von Koenigsegg , lea e faʻafeiloaʻi ai i matou i le Jesko fou, le tasi e manaʻo e avea ma taʻavale sili ona saoasaoa i le lalolagi. O le tau e maualuga tele, ae e le o se faʻafitauli: ua faʻatau atoa.

Su'ega ma isi su'ega...

I Potukale, na ave e João Delfim Tomé se Smart o na 100% eletise ma taʻu atu ia te oe pe o folafola mai le lumanaʻi o lenei ituaiga, pe leai. Ae ona o le avanoa i totonu o se Smart e matua faatapulaaina, na ia faia pea ni nai selau kilomita i tua o le uili o le fou Renault Scenic , e faʻamaonia pe na leiloa le MPV i le taua mo le SUV.

Sa savali Francisco Mota ma lona lauulu i le matagi i le Porsche 911 Carrera S Fa'aliliuina , o se tofotofoga na ave ai o ia i Eleni. E lei fesoasoani tele le timu, ae o faamatalaga na matou aumaia mai iina o se tasi e aoga le faitau.

O lea ua toe foi mai lau tusiupu i le Palmela Kartodromo, i le taimi nei ma le fou Ford Fiesta ST , e faʻaalia ai o se uili pito i luma e mafai foi ona faia ni faʻasaga totoa. O le isi ata vitio e vaʻai i luga o le tatou YouTube channel, lea o loʻo agaʻi atu i le 40 afe tagata faʻasalalau i le masina e faʻamanatuina ai lona tausaga e tasi. E le o mulimuli mai pea ia i matou? O lea ua oo i le taimi e fai ai le filifiliga e suia ai lou olaga.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Fa'asaga i le Li'o Arctic

Na suia e Guilherme Costa le 24 ºC i Lisbon mo le leaga o le vevela i Nouei ma Suetena. O loʻo faʻatali mo oe se faʻalavelave mataʻutia i le Arctic Circle, i le uili o le Mazda CX-5 fou. Ose anotusi fa'apitoa e mafai ona e faitau ma va'ai vave iinei i Razão Automóvel.

I ni nai itula o le a ou feiloai ai, faatasi ai ma isi tagata i taaloga afi, le talafatu Ari Vatanen. Le 2019 Edition of Estoril Classics o loʻo oʻo mai ma folafola mai e aumai le tele o taʻavale ma fuainumera mamafa i Cascais. Folafolaga...

E le mafai ona ou faatofa e aunoa ma le faamanatu atu ia te oe o lenei vaiaso o loo i ai Fuafua 1 i Bahrain . O lenei vaitau ma Aso Tofi uma aʻo leʻi faia le tuuga, e mafai ona e faʻamoemoe i se faʻaaliga o João Delfim Tomé, faʻatasi ai ma na tala o loʻo i tua atu o lenei taamilosaga ofoofogia.

Ae mo matou, o loʻo i ai le matou fonotaga faʻatulagaina mo le Aso Gafua a sau, e iai se mea e taʻu mai ia te aʻu i le tele o tala fou ...

Faitau atili