Lumanai ole Mini o lo'o talanoaina. Tupulaga fou ua tolopo i le 2023?

Anonim

O LE lumanai o mini sa faauigaina i lona uiga. O le faʻatupuina o faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei o le a iai pea ni nai tausaga i luga o le maketi, faʻatasi ai ma se augatupulaga fou (4th) e taunuu mai i se taimi i le 2020. Ae o le taimi nei, o mea uma e foliga mai ua "tuleia" i luma, ma le tausaga 2023 o loʻo taʻua mo le taunuu mai. o se tupulaga fou.

Afai e faʻamaonia le tausaga 2023, o lona uiga o le tupulaga o loʻo i ai nei o le a tumau pea i luga o le maketi mo le sefulu tausaga, lea, i le saoasaoa o le faʻaleleia o tekinolosi taʻavale ua tatou molimauina, o le faʻavavau. Aisea e tupu ai lenei mea e fesoʻotaʻi ma le taʻiala na faʻamatalaina e BMW - e ona le Mini - mo lona lava lumanaʻi.

Ona o le tulaga o le le mautonu o loʻo siomia ai nei le lumanaʻi o le taavale, ma sili atu i mea uma e maua ai - e pei o faʻafitauli o loʻo siomia ai le eletise - na filifili le BMW e taulaʻi ana taumafaiga tau atinaʻe i luga o fausaga e lua "faʻamaonia i le lumanaʻi".

mini Cooper s 2018

o le ua uma ona iloa CLAR , o lona fausaga faavae o le ta'avale uili tua, ma le mea fou mo le ta'avale i luma e ta'ua FAIA , o loʻo faʻatulagaina ina ia mafai ona maua ituaiga uma o afi - afi i totonu, plug-in hybrids ma le eletise - faʻapea ona faʻatautaia e faʻafeiloaʻi faʻataʻitaʻiga uma i le lumanaʻi, faʻatasi ai ma tau faʻatonutonu.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

FAAR vs UKL

O le fausaga fou lea o le FAAR o loʻo avea ma aʻa o faʻafitauli mo le lumanaʻi o le Mini. I aso nei, o loʻo faʻaaogaina e Mini le UKL mo ana faʻataʻitaʻiga uma, ma o loʻo faʻasoa atu foʻi i le faʻataʻavalevale muamua o le BMW e pei o le X2 poʻo le 2 Series Active Tourer, ma e oʻo lava i le sui o le 1 Series o loʻo iai nei.

O le mea moni o le Mini, e pei o tupulaga o le lumanaʻi o le BMW i luma uili, o le a vaʻaia le UKL e suia e le FAAR, ae o lenei mea e tatau ona avea ma "faʻamaoniga i le lumanaʻi" e sili atu le taugata ma le tele o le FAAR.

Afai mo BMW e leai se faʻafitauli, ona o le tele o faʻataʻitaʻiga e amata i le C-vaega, mo le Mini o lona uiga e sili atu le tele o faʻataʻitaʻiga nai lo le taimi nei, lea ua uma ona "tuuaia" e le o se ... "mini". Ae o tau e fesoʻotaʻi ma le fausaga fou e tatau ona avea ma faʻafitauli sili ona faigata e foʻia, ma faʻaleagaina ai tupe maua a le Mini i le lumanaʻi - e naʻo le sili atu ma le 350,000 iunite i le tausaga, e manatu o se faʻailoga laʻititi.

mini Cooper s 2018

Aisea e le tausia ai le UKL?

Ina ia taulimaina lenei mataupu, o se tasi o fofo o le faʻalauteleina o le olaga o le UKL i se isi augatupulaga e ala i le faʻaleleia. Ae o lea ua tatou toe feagai ma se faafitauli o le fua.

E ala i le faʻasoaina o le UKL ma le tele o tekonolosi tuʻufaʻatasia ma faʻataʻitaʻiga BMW, o le Bavarian brand e faʻatautaia le faʻaputuina o voluma faʻaletausaga o le sili atu i le 850,000 iunite mai le UKL. Faatasi ai ma le suiga faʻasolosolo o le UKL e le FAAR (amata i le 2021), tuʻu ai naʻo le Mini e faʻaaogaina le UKL, o lenei numera o le a pa'ū i lalo ifo o le afa, lea e toe faʻalavelaveina ai le manuia o le soifua maloloina o faʻataʻitaʻiga.

E manaʻomia se isi fofo…

O loʻo manino le manatu faʻapisinisi. E manaʻomia se isi faʻavae, ma ia maua le fua talafeagai, e manaʻomia le faia o se taumafaiga faʻasoa ma se isi tagata gaosi oloa.

Talu ai nei na faia ai e BMW ma Toyota, mo le atinaʻeina o le Z4 ma le Supra, ma ua lauiloa sa i ai ni talanoaga i le va o le au gaosi oloa e lua mo se fausaga fou o le uili i luma, ae leʻi maua se maliliega.

O le fofo sili ona lelei o le a, e foliga mai, i Saina.

Ole Fofo Saina

O le i ai o le BMW i le maketi Saina na faia e ala i se pisinisi faʻatasi ma se kamupani Saina, i lenei tulaga Great Wall. O lenei faiga faapaaga e mafai ona avea ma fofo e faʻamautinoa ai le lumanaʻi o le Mini, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o se tulaga fou "mea uma i luma" mo faʻataʻitaʻiga faʻatusatusa. E le o se tulaga e le'i tupu muamua i le alamanuia - Volvo's CMA na atiina ae i le afa ma Geely.

Mini Countryman

O le fofo a Saina, afai e alu i luma, e foia ai le tele o faʻafitauli o loʻo feagai ma le BMW mo le lumanaʻi o le Mini. O tau o le atinaʻeina o le fausaga o le a maualalo, lea o le a faafaigofieina ai le faʻamutaina o tupe teufaafaigaluega i totonu o se aiga o faʻataʻitaʻiga e faʻatatau i vaega pito i lalo o le maketi, o lona tau faʻatau e maualalo ifo nai lo soʻo se BMW e maua mai i le tulaga tutusa.

O le a mafai ai foi ona gaosia le Mini e le gata i Europa, ae faapena foi i Saina, tuʻuina atu le maketi i le lotoifale ma aloese mai lafoga maualuga mai fafo, faatasi ai ma le avanoa e matua faateleina ai le numera o Mini faʻatau atu iina, lea i le 2017 na o le 35,000 iunite. .

O le a le mea e faʻamoemoeina mai le Mini i le lumanaʻi

O loʻo matou 4-5 tausaga le mamao mai le vaʻaia o se tupulaga fou o Mini faʻataʻitaʻiga, pe a tatau ona agai i luma lenei fofo, ae afai e tupu lena mea, o le aiga faʻataʻitaʻiga Mini e faʻamoemoe e ese mai le taimi nei. Ina ia faʻamautinoa le manuia, o le peti o le ai ai i luga o tino e sili ona maualuga le gaosiga o le gaosiga, o lea o le Cabriolet o le a le maua se sui, e tusa lava pe mafaufau, o le 3-faitotoa Mini maua i le ala - i se isi faaupuga, o le tino sili ona logologoa o mea uma.

Mini Clubman

O le a pipii atu le aiga i le fale e lima-faitotoa, le Clubman van ma le SUV/Crossover Countryman, ma ua faamoemoeina o lenei augatupulaga fou o faataitaiga o le a itiiti le vaega o le auala nai lo le taimi nei o loo faatauina atu - o se taunuuga o le faaletino. tapula'a a le UKL, o le tupulaga o lo'o iai nei e le mafai ona la'ititi.

E le gata o suiga masani ma afi afi i totonu e tatau ona faʻamoemoeina-e foliga mai i faiga semi-hybrid-ae faʻapea foʻi ma suiga eletise. O le Mini Eletise e tulaʻi mai i le 2019, peitaʻi, o le a maua mai i le faʻataʻitaʻiga o loʻo iai nei.

O le lona fa o augatupulaga o le Mini ma le faʻasologa o aiga o faʻataʻitaʻiga, pe a filifilia le Great Wall solution, o le a umi se taimi - o se tulaga fou e tatau ona atiaʻe mai le amataga ...

mini cooper

Punavai: Autocar

Faitau atili