Alfa Romeo 147 GTA ua sauni mo le fa'atautu'i. E oo lava i aso nei, fiafia

Anonim

Fa'alauiloa i le 2002, le Alfa Romeo 147 GTA e, e oo lava i aso nei, o se tasi o pito vevela e sili ona manaʻomia ma e oʻo lava i aso nei e le faigata ona iloa pe aisea.

O le tino na mamanuina e Walter de Silva ma Wolfgang Egger na faia (ma e) liliu ulu ao latou pasia, ma o le sili atu o muscular foliga o lenei lomiga ma uili "polo" o loʻo nofoia pea miti a le tele o tagata Alfa Romeo i aso nei.

I le faaopoopo atu i laina taufaasese, na ofoina atu foi e le 147 GTA le V6 Busso tutusa matagofie ma le leo, o se afi ea e maua ai le 3.2 l o le malosi na maua ai le 250 hp i le 6200 rpm, lea na mafai ai ona ausia le 0 i le 100 km / h i le 6.3s ma o'o i le 246 km/h.

Alfa Romeo 147 GTA

E tatau ona manatua i le taimi nei, o le taʻavale uili i luma ma le 250 hp na manatu e sili atu le malosi mo "mea uma i luma" - ia manatua o le Volkswagen Golf R32, faʻapea foʻi ma le ono paʻu ma le 250 hp, e fa uili taʻavale.

E leʻi faigata ona oʻo atu i tapulaʻa o le 147 GTA pito i luma, lea na faʻaalia ai faigata i le faʻaogaina lelei o le 250 hp i le eleele, ae ui i lea e leʻi faʻaumatia ai soʻo se talosaga. O lo'o tumau pea se tasi o le vevela vevela ma o se tasi o Alfa Romeo e sili ona mana'omia i lenei seneturi.

Ose ofo lelei?

I le taimi nei, mo i latou uma e (pei o aʻu) na moemiti i le vevela vevela mo le tele o tausaga, o le faʻatauga i luga ole laiga "Open Roads" lea o le a umia e le RM Sotheby's i le va o Fepuari 19 ma 28 atonu o le avanoa na latou faʻatalitali ai.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia o loʻo i ai se pusa taʻavale tusi ma ono mea (pei o le tele o le 147 GTAs), ma o se tasi o le 800 kopi na gaosia mo le maketi Italia, na faʻatau muamua i le 2003 i Milan.

Alfa Romeo 147 GTA

Talu mai lena taimi, o lenei Alfa Romeo 147 GTA valiina i se "mata'utia" vali lanu uliuli lea e faaatoatoaina e le paʻu uliuli ma le efuefu totonu ua na o le ufiufi 32 800 km, faatasi ai ma tusi lesona uma ma se toe faaleleia talu ai nei na faia i Alfa Romeo (i tua ia Fepuari o. 2021).

I se tulaga mataʻina o le faasaoina, o lenei 147 GTA, e foliga mai, o se tasi o iunite ma le itiiti ifo kilomita faataamilo, e oo lava i le ata muamua.

Alfa Romeo 147 GTA ua sauni mo le fa'atautu'i. E oo lava i aso nei, fiafia 6142_3

Le taʻutaʻua (ma faʻaalia) V6 Busso.

Ae mo le tau, e leʻi faʻatulagaina e le RM Sotheby's se tau faʻavae mo le tauofoga, peitaʻi, i le amanaia o lona tulaga faʻasao, e le foliga mai o le a faʻatau atu i se tau itiiti. E le tatau foi i le mea moni e faapea e tatau ona siitia i Brusaporto, Italia, ona faaitiitia ai le lisi o tagata fiafia.

Afai e maua se matou avanoa matou te o ai e aumai o ia, ae faapefea oe? E te manatu ose mea lelei? Pe e te mana'o e filifili mo le Volkswagen Golf R32 sili atu ona lelei po'o le Renault Clio V6 e sili atu ona mata'utia?

Faitau atili