Mamalu o Tuana'i. Alfa Romeo 156 GTA, Italia symphony

Anonim

Fai mai e le finauina le tofo. I nisi tulaga e moni: o le Alfa Romeo 156 e le taumateina le matagofie. Ma o le GTA version o le Alfa Romeo 156 na ave lena faatosinaga i luga atu maualuga.

Na fa'aalia i le 2001 Frankfurt Motor Show, o le Alfa Romeo 156 GTA na vave ona pu'eina le lalolagi. E le na'o se fesili o mea fa'alelei. I lalo o lona pulou matou te maua ai le malie (ma matagofie foi) 3.2 l V6 Busso afi. Atemosifia? E mautinoa.

E fa'afefeteina? O lenei vitio e aoga 1000 upu…

Na fa'alogoina (matua) lelei ma sa i ai fuainumera e tutusa ma le tauvaga i lena taimi: 250 hp o le mana (i le 6200 rpm) ma le 300 Nm o le torque (i le 4800 rpm). Lava numera e faʻamalosi ai le Alfa Romeo 156 GTA mai le 0-100 km / h i le 6.3s ma oʻo atu i le saoasaoa maualuga o le 250 km / h.

Alfa Romeo 156 GTA
Aulelei? E mautinoa lava.

I tulaga faʻapitoa, o le Alfa Romeo 156 GTA na faʻavae i luga o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻavalevale i luma ma sa faʻaaogaina e le afi e ono-saosaoa le atigipusa taʻavale (o loʻo i ai foi se semi-autometi Selespeed gearbox o se filifiliga).

O auala e lautele atu nai lo le "masani" 156, o le kilia o le eleele na faʻaititia foi ma le geometry o le faʻamalolo pito i luma na toe faʻaleleia atoa. E ui lava i nei suiga, o le Alfa Romeo 156 GTA sa masani ona goto le pito i luma ma tafe le mana i totonu o le uili - e manaʻomia se loka eseʻese i le pito i luma.

Alfa Romeo 156 GTA - V6 Busso

O matou foi o le au V6 ... I le ata, o le Alfa Romeo e le maalofia "Busso"

O faʻamatalaga e le lava e faʻaleagaina ai le manatua o se tasi o taʻaloga sili ona matagofie i le talafaasolopito. E le gata i lea, sa fa'aaogaina i le olaga i aso faisoo. E manatua pea!

Ae ui i lea, o lona olaga sa puupuu, o le gaosiga na faamutaina i le 2005 ona o tulaga faʻaletupe Euro4. Ose olaga puupuu ae malosi… Viva Italia!

E tele tala mai le "Glories of the Past" avanoa:

  • Renault Mégane RS R26.R
  • Volkswagen Passat W8

E uiga i le "Mamalu o Tuana'i". O le vaega o Razão Automóvel faʻapitoa i faʻataʻitaʻiga ma faʻaliliuga na tuʻu ese. Matou te fiafia e manatua masini na faia muamua matou miti. Auai matou i lenei faigamalaga i le taimi, i vaiaso taʻitasi iinei i Razão Automóvel.

Faitau atili