Nissan GT-R ma le 3500 hp. O a tapulaa o le VR38DETT?

Anonim

O le afi Nissan GT-R e mafai ona taulimaina soʻo se mea, pe toetoe lava o soʻo se mea ... mo le sili atu i le 10 tausaga, o le au sauniuni sili na tuʻuina atu itula o galuega e le gata e aveese mai ai le malosi maualuga e mafai mai le VR38DETT.

A tatou manatu e le mafai ona agai i luma, e i ai lava se tasi e faamanatu mai ia i tatou e le o se mea. O le taimi lea o le Extreme Turbo Systems na sili ona mamao, faʻatautaia e aveese mai le 3 500 hp mai le afi Iapani.

E mafai faapefea?

Fa'ataulāitu pogisa, tekinolosi mai fafo, vavega po'o... inisinia i le tulaga maualuga. Atonu o sina mea itiiti o mea uma, ae tele lava inisinia i le tulaga maualuga.

Matamata i le vitio:

Ina ia ausia le 3500 hp i le Nissan GT-R e manaʻomia ni suiga ogaoga. O le poloka afi e fou lava, ma o le taunuuga o itula ma itula o masini alamanuia. O vaega i totonu o loʻo feagai ma se faʻaleleia atili loloto, toetoe lava o mea uma e fou: crankshaft, camshaft, faʻafesoʻotaʻi laʻau, valve, tui, eletise, turbos. Ae ui i lea, toetoe lava a leai se mea o totoe o le afi muamua, faʻapotopotoina i Iapani e le matai o Takumi.

Nissan GT-R sili ona saoasaoa i le lalolagi

O fua i luga o le faletupe o loʻo faʻaalia ai le maualuga ole 3,046 hp ole malosi ile uili. I le manatuaina o le paʻu o le mana mai le crankshaft i uili (ona o le inertia ma le faʻaogaina o masini) liliu 20%, matou te oʻo i se tau e tusa ma le 3 500 hp i le crankshaft.

O se tau, e tusa ai ma Extreme Turbo Systems, na mafai ai e le Nissan GT-R ata ona faʻamaeʻaina le 1/4 maila ile na o le 6.88 sekone. O se taimi fa'amaumau e tatau ai mo lenei sau'ai apa'au o ona tapula'a o lo'o fa'aauau pea ona maofa i tatou.

Faitau atili