Matou te tuʻuina atu kopi e tolu o le tusi "Americo Nunes - The Lord of the Porsches"

Anonim

Americo Nunes . O ia e aunoa ma se masalosalo o se tasi o igoa sili ona taua i le tala faasolopito o taaloga afi a le atunuu. O se tala'aga o lo'o ola pea, fa'afetai i ta'aloga ta'aloga afi ma SportClasse, lea e malolo ai nisi o fa'ata'ita'iga fa'asolopito o galuega a Américo Nunes.

E iva taimi o le siamupini a le atunuu o le taamilo ma le saoasaoa, o le galuega a "Americo Nunes - Le Alii o Porsches" e tumu i tala e taʻu atu. Mai le amataga faatauvaa i le Porsche muamua, mai le tele o vaega o rallies i le saoasaoa, e te iloa le tala i lenei avetaavale ua avea ma faailoga o le Stuttgart brand i lo tatou atunuu.

O se tala e mafai ona e aʻoaʻoina auiliili i le tusi «Américo Nunes – O Senhor dos Porsche», saunia e Ricardo Grilo, pe afai e te auai i Razão Automóvel's Instagram fiafia i le faiga faapaaga ma SportClasse. E tolu a matou kopi e ofoina atu.

O le a se mea e mafai ona ou maua?

E mafai ona e manumalo i se tasi o kopi e tolu o le tusi "Americo Nunes - Le Alii o le Porsches".

Matou te tuʻuina atu kopi e tolu o le tusi

E mafai faapefea ona ou auai?

Ina ia agavaa e manumalo i se tasi o kopi o le tusi "Americo Nunes - Le Alii o Porsches", na o le alu i la matou Instagram ma faʻamatalaga i luga o le ata aloaia o le tauvaga, fa'ailoga uo se to'alua. E tatau i tagata uma ona mulimuli ia Razão Automóvel ma SportClasse's Instagram, a aunoa ma i latou e le mafai ona e manumalo i le tusi.

E iai se'ia 23:59 i le Aso Sa, Aperila 26, e te auai ai. Manuia lava!

Mulimuli ia i matou i luga ole YouTube!

O le ata lea e tatau ona e faʻamatalaina ile Razão Automóvel's Instagram:

tulafono o mea e fiafia i ai

  • O lenei tauvaga e fa'atatau i tagata ua silia ma le 18 tausaga le matutua, o lo'o nonofo i Potukale (afai o oe o se la'ititi, e tatau ona e fa'ailoa se tagata matua e maua le fa'ailoga).
  • I le faʻamatalaga e tatau ona e maka ni uo se lua, a aunoa ma na uo e le mafai ona e manumalo. E tatau foi ona latou mulimuli ia Razão Automóvel ma Sportclasse ile Instagram.
  • E muta le fiafia i i le 23:59 i le Aso Sa, Aperila 26.
  • Ole fa'ai'uga ole tauvaga ole a fa'ailoa ile matou Instagram Tala.
  • O le a fa'afeso'ota'i le tagata manumalo e ala i le fe'au a le Instagram ma e o'o i le 23:59 i le Aso Gafua, Aperila 27th e tali mai ai.
  • Afai e le tali mai le manumalo i totonu o le taimi e gata ai, o le a faia se ata fou ma faʻasalalau se manumalo fou.
  • O fa'amatalaga e le ogatasi ma tulafono o le tauvaga o le a le faitauina.
  • O se'i o le a faia e ala i se tulaga e filifili ai se tasi o fa'amatalaga i le ata o le tauvaga.
  • E le nafa le Razão Automóvel mo soʻo se faʻalavelave poʻo mea sese komepiuta i luga o le tulaga mo le tusiaina o faʻamatalaga.
  • Afai e iai ni au fesili pe mana'o e lipoti atu se fa'afitauli e feso'ota'i ma lenei fiafia, lafo mai se imeli i [email protected].

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Faitau atili