Panela o le la i totonu o taavale e utu ai maa? Kia maua

Anonim

Ua le o toe fou le fa'aogaina o le la i totonu o ta'avale eletise e fesoasoani i le fa'atumuina o maa. Ae peitai o le Kia , faʻatasi ai ma Hyundai, na manaʻo e alu atili ma o le a faʻaauupegaina foʻi ana faʻataʻitaʻiga faʻafefe i totonu ma panels sola ina ia mafai ai ona faʻateleina le lelei, faʻaitiitia le faʻaaogaina o le suauu ma le faʻaaogaina o le CO2.

O lea ua avea ai Kia ma fa'ailoga muamua na faia i le lalolagi atoa, ma o lo'o tu'ufa'atasia le la i totonu o le taualuga ma le ponaivi, ma ua vaevaeina i ni ituaiga se tolu.

O le ituaiga muamua poʻo le augatupulaga (e pei ona faʻamatalaina e le faʻailoga) e faʻamoemoe e faʻaaogaina i taʻavale hybrid, o le lona lua e faʻaaogaina se taualuga semi-transparent ma o le a faʻaaogaina i faʻataʻitaʻiga ma afi afi i totonu naʻo, mulimuli ane o le lona tolu e aofia ai le taualuga o le la mama. o le a faʻapipiʻiina i 100% faʻataʻitaʻiga eletise.

Kia Solar Panel

E faapefea ona latou galulue?

O le faiga o loʻo faʻaogaina i faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e aofia ai se fausaga o panels sola silicon, tuʻufaʻatasia i totonu o se taualuga masani, e mafai ona faʻamalosia i le va o le 30% ma le 60% o le maa i le aso atoa. O le fofo o loʻo faʻaaogaina i totonu o faʻataʻitaʻiga afi o le a faʻapipiʻiina le maa latou te faʻaogaina ma faʻapipiʻiina i totonu o se taualuga panoramic masani.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

O le augatupulaga lona tolu, e faʻatatau i taavale eletise, o loʻo i ai pea i le taimi o suʻega. Na mamanuina e faʻapipiʻi e le gata i luga o le taualuga ae faʻapea foʻi i luga o le pulou o faʻataʻitaʻiga ma faʻamoemoe e faʻateleina le malosi o le malosi.

Kia Solar Panel

O le faiga e aofia ai le sola, se pule ma se maa. O se laulau e iai le malosi o le 100 W e mafai ona gaosia e oʻo atu i le 100 Wh i lalo o tulaga lelei, ae o le pule o loʻo i ai auaunaga o se faiga e taʻua o le Maximum Power Point Tracking (MPPT) lea e pulea ai le eletise ma le taimi nei, faʻaleleia le lelei o le eletise e gaosia e le. laulau.

Ma le mea mulimuli, o lenei malosi e faʻaliliuina ma teuina i totonu o le maa pe faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le uta i luga o le afi eletise (AC) afi, faʻateleina le lelei o le seti.

O le augatupulaga muamua o lenei tekinolosi e faʻamoemoe e taunuu i Kia faʻataʻitaʻiga mai le 2019 agai i luma, peitaʻi e leʻi iloa poʻo fea faʻataʻitaʻiga o le a manuia mai nei panels.

Faitau atili