Brabus 92R. Le eletise "super-Smart" lea e toeitiiti faaluaina le tau nai lo le masani

Anonim

O Brabus, o se tagata ta'uta'ua Siamani sauniuni, ua na'o le tu'uina atu o se tasi o fa'aaliga sili ona fa'apitoa ma mata'utia o le Smart fortwo. Denominated Brabus 92R , o lo'o i ai se fa'ainisinia fa'aeletise la'ititi "sua" ma e sili atu le ta'aloga.

O lenei Brabus 92R e faʻavae i luga o le Smart EQ fortwo cabrio, ae ua matua faʻaleleia, faʻatasi ai ma taʻavale fou ma se mamanu sili atu ona malosi, uili tetele (16" i luma ma le 17" i tua), o se pusa faʻamaufaʻailoga ma se mea uma. -i totonu fou, ma se foliga sili ona taʻaloga.

Ae afai o le ata e sili atu le malosi e folafola atu e "gaoi" nisi o tilotilo i luga o le auala, o le faʻaleleia teisi o masini e avea ai lenei mea ma ... "super-Smart", pe a faʻatusatusa i le laina faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei.

Brabus_Smart_92R
Brabus o le a na o le 50 kopi o le 92R.

E pei o lana faʻataʻitaʻiga, o le Brabus 92R e naʻo le tasi le afi eletise, lea na faʻamauina iinei e maua ai le 92 hp ma le 180 Nm, o se faʻaopoopoga o le 11 hp pe a faʻatusatusa i le "masani" Smart EQ fortwo cabrio.

Faʻafetai i lenei faʻamalosia malosi ma faʻatasi ai ma le Sport + mode faʻagaoioia (o le taʻaloga sili ona faʻaogaina o auala e fa o loʻo maua: Basic, Eco, Sport ma Sport +), o le Brabus 92R e mafai ona alu mai le 0 i le 100 km / h i le 10.9s (-1.0). s nai lo le EQ fortwo cabrio), ae e fautuaina e aua le faʻaogaina tele nei faʻavavevave, talu ai o le tutoʻatasi i le totogi e gata i le 125 km.

Brabus_Smart_92R

O se Smart faapitoa lenei, e leai so matou masalosalo, aua ua uma ona faailoa mai e Brabus o le a na o le 50 kopi o lenei faʻataʻitaʻiga, ae o le mea moni, o loʻo i ai se tau e fetaui.

I luga o le maketi Siamani, o le Brabus 92R o loʻo i ai le tau faʻavae o le 46,284 euros, o se tau e le ese tele i Potukale, talu ai, pe a oʻo mai i taavale eletise, naʻo le VAT e eseese. Afai i Siamani, e faaluaina le tau o le 92R e pei o le EQ fortwo lea e maua mai ai, i Potukale e le tele se eseesega, ma le faʻaaogaina vave o le calculator, e latalata i le faaluaina - tau amata ile 26 395 euros.

Brabus 92R. Le eletise

Faitau atili