Ou te misia le le fefe i le radar

Anonim

O lenei manatu e le'o fa'amoemoe e avea (ma e leai…) o se iloiloga loloto o le saogalemu i luga o auala. O se osooso. O le vevesi ose aveta’avale ua silia ma le 10 tausaga e na’o le tasi le taimi na maua ai i le saoasaoa. A aunoa ma laʻu taʻavale - saogalemu i taimi uma ma puipuia - i le suia, ou te lagona ua ou i luga o le tulaga o le siitia i luga i le "faavasegaina o sala tupe"...

Seia oo mai i le asō, ou te leʻi fefe lava i le radar. O lea ua ou maua. I le taimi nei, o radar o loʻo faʻaalia i nofoaga uma ma o le tuaoi i le va o le saogalemu o auala ma asiasiga e faʻatatau i "taavale taʻavale" ua amata ona faʻapupulaina. O lo'o i ai tapula'a fa'atauva'a maualalo ma o nofoaga ia e masani ona tu'u ai radar. O loʻo i ai se isi faʻafitauli i le tuʻuina o radar e aunoa ma se lapataiga: latou te faʻaosofia amioga e le masani ai i avetaavale.

Pe a tatou le fa'amoemoeina, e fa'afuase'i ona fa'aitiitia le saoasaoa ona o lo'o iai se radar. taofi atoa! O ai lava e mafai ona taofia. O ai e le mafai…

E LE MASANI: Faʻafefea ona faʻaitiitia le saoasaoa i nofoaga ... "pei o se Sir"

E tele fa'ata'ita'iga. Taumafai e alu ifo ile Águas Livres Aqueduct ile 60km/h, Marquês Tunnel ile 50km/h po o le A38 (Costa da Caparica-Almada) ile 70km/h…e le faigofie. Ua vaeluaina nei la matou vaai i le va o le auala ma le sitaili saoasaoa. E le o se fesili i le manaʻomia o radar i luga o auala, ae o le auala e tuʻu ai. Afai i le tele o tulaga o radar e puipuia ai faʻalavelave faʻafuaseʻi, i tulaga faʻapitoa (lea ua uma ona ou molimauina) e mafai foi ona latou saofagā i le mafuaʻaga.

Ua ou misia le taimi na ou iloa ai o la'u ave taavale (o nisi taimi e sili atu i le tapulaa faaletulafono… ioe, o ai lava!) na lava le faamautinoaga o le a ou le maua se sala i le fale. Ua le toe. E leai, ona o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga faʻatulagaina i nofoaga e faigofie ai ona "puʻeina" i luga aʻe o le tapulaa faʻatulagaina.

Vaai foi: I le 20 tausaga, ua tele suiga i le saogalemu o taavale. Ua tele tele!

Ae paga lea, o le faiga faavae o le saogalemu i luga o le auala i totonu o lo tatou atunuu ua faia i luga o mea uma i se itu e tasi: i le uiga o le taga a le Malo. E foliga mai e eseese le tulaga i le va o le saogalemu o le auala ma le mea e taʻua o le "tuli mo sala". O se mea lelei ona o le ʻafa o le maelega o pulega a le atunuu i le faaleleia o auala, o loo i ai i le tetee atu i le saoasaoa.

Faatasi ai ma isi faʻataʻitaʻiga, o le alu i le IC1 i le va o Alcácer ma Grândola sa tatau ona faʻalumaina i tatou uma. Ose maasiasi.

Faitau atili